Bavette

€89,95
Op voorraad
Alle merken door onze eigen BBQ experts getest
€10,- Korting op een Weber Grill-Academy bij aanschaf van een buitenkeuken
Laat je vakkundig adviseren in onze winkel
Op alle merken minimaal 10 jaar garantie
Beschikbaarheid: Op voorraad

Bavette

Flapmeat, vanglap, bavette.. Het gaat allemaal over het hetzelfde stuk vlees. Deze verschillende namen kunnen soms voor wat verwarring zorgen.

Bavette is vandaag de dag een bekend stuk vlees en terug te vinden op de menukaart van veel restaurants. Vroeger ging het meestal door het gehakt. Gelukkig gebeurt dit tegenwoordig niet meer en wordt dit deel erg gewaardeerd om zijn smaak. Maak een smaakvol gerecht met de bavette van LeJean!

Bekijk hier onze flank steak, ook wel bavette de flanchet genoemd. 

Tip van LeJean

Het is altijd belangrijk hoe je het vlees aansnijdt als het op het bord ligt. Bavette heeft een grove draad. Hiermee bedoelen we de structuur van het vlees. Als je goed kijkt zie je de lijnen (draad) één kant oplopen. Als je jouw steak aansnijdt, zorg er dan voor dat je haaks op de draad snijdt. Dit zorgt ervoor dat je het vlees als erg mals ervaart. Deze snij methode geldt overigens voor al het vlees.

 

[specificatie]sdfsadfasdfasdf [/specificatie]

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen