BBQ-Workshop in ons eigen Grill-college

Barbecue Exclusief organiseert verschillende barbecue workshops, trainingen en masterclasses waarin wij mensen culinair buitenkoken leren. Dit doen wij op verschillende niveaus, voor zowel starters als gevorderden in onze eigen Grill Academy die wij uitvoeren op twee verschillende lokaties. Maar ook voor de gevorderden en professionals in de Master Class en alles op de Weber barbecue, Big Green Egg of napoleon. Voor bedrijven en groepen hebben wij speciale arrangementen met barbecueworkshops, grillcompetities, wedstrijden, teambuildingssessies die wij met de klanten zelf op maat maken. Onze barbecueworkshops en Grill Academy's worden begeleid door professionele Grill Masters, koks en wedstrijdbarbecuers. Wie denk dat barbecuen alleen voor mannen is heeft het helemaal mis. Steeds meer vrouwen laten de high-tea links liggen en laten zich bij ons inspireren in het culinair buitenkoken.

direct boeken

Hoe werken wij?

Meer informatie en data voor de Big Green Egg workshops, vindt u hier
Meer informatie over de Weber Grill-Academy vindt u hier
Een BBQ workshop met vrienden of uw bedrijf boeken  Informeer naar de mogelijkheden.

 

Weber Grill Academy

Tijdens de Weber® Grill Academy leert u onder leiding van een gerenommeerde en door Weber gecertificeerde Grill Master de fijne kneepjes van het betere barbecueën, door ons ook wel “Weberen” genoemd. Onder het genot van een hapje en een drankje tonen getrainde professionals u tijdens deze gevarieerde workshop gedurende een aantal uren hoe u een compleet menu voor meerdere personen op uw barbecue kunt bereiden. Hierbij komen uiteraard de meest gebruikte technieken uitgebreid aan bod en ontvangt u tevens nuttige tips met betrekking tot bijvoorbeeld aansteken, onderhoud en praktische accessoires. Meer weten?

 

Private diner

U kunt niet alleen bij ons in het Barbecue Experience Center genieten van een smaakvolle lunch of diner, culinaire barbecue of Grill Academy. Wij komen ook graag naar u toe om, eventueel samen met u, een heerlijk diner van meerdere gangen te verzorgen. Lees verder. 

 

Big Green Egg Master Class

De Big Green Egg Master Class is een culinaire beleving, waarbij de natuur, lekker eten en drinken worden gecombineerd. Barbecue Exclusief organiseert deze Big Green Egg Master Class in de vorm van een Big Green Egg Workshop, op culinair topniveau. Lees verder.