Big Green Egg Workshop

 

24 augustus staat de eerst volgende gepland VOL=VOL Schrijf je snel

De Big Green Egg workshop, of eigenlijk is het een ware Master Class is een culinaire beleving, waarbij de natuur, lekker eten en drinken worden gecombineerd. Barbecue Exclusief organiseert niet zomaar een bbq workshop voor deze culinaire alleskunner, maar wij maken er een culinair feest van. Geen hoogdravend gedoe met zaken en ingrediënten die je thuis niet kunt maken, maar gewoon een culinair avondje vol met heerlijke verassingen, gezelligheid met een drankje en vooral hapjes van de Big Green Egg. Tijdens de Big Green Egg Master Class ziet u, leert u, maar vooral doet u alles wat er kan met de Big Green Egg. Wij leren u de meest prachtige seizoensgerechten maken op de ultieme ‘groene kooksensatie’. Door zelf mee te doen krijgt u de techniek van 'koken' met de Big Green Egg snel onder de knie.

Gebruikmakend van seizoensproducten zoals wilde paddenstoelen, truffel, wild en begeleid met mooie wijnen. Na afloop van de Master Class krijgt u alle recepten mee, zodat u thuis uw vrienden en familie ermee kunt verrassen. Alle ingrediënten die wij gebruiken zijn voor iedereen vrij verkrijgbaar, waardoor deze culinaire sensatie zich niet tot een dag beperkt.

Wat kunt u verwachten tijdens de Big Green Egg Workshop?

Tijdens de Big Green Egg cursus staat 'veel zelf doen' centraal. Niet onze professionals gaan aan het werk, maar u zelf. De BBQworkshop start met een lekker drankje en hapje van de Big Green Egg. Daarna geven wij een theoretische uitleg over de werking van de Green Egg. Met name de natuurkundige elementen die de Green Egg in zijn functioneren bepalen leggen wij uit zodat u de Green Egg thuis zelf onder controle krijgt. Na dit stukje theorie, gaan we helemaal los met het maken van de lekkere gerechten. Kom en beleef de Green Egg!

De workshops starten om 18:00 tot we klaar zijn. Onze programma's zijn All-In, dus inclusief eten en drinken.

De volgende data staan gepland voor de Big green workshop VOL=VOL:

24 augustus      VOL
7 september      VOL
14 september   BOEK
19 oktober       BOEK
16 november    BOEK

 

Direct boeken

 

Big Green Egg "Open Flavour"

Over Big Green Egg barbecues

De barbecues van Big Green Egg zijn bijzonder. De barbecues zijn gemaakt van keramiek, wat ervoor zorgt dat de warmte in de barbecue wordt weerkaatst en er een luchtstroom ontstaat. De temperatuur kan door de vorm van de Egg heel erg goed beheerst worden, waardoor het vlees en andere ingrediënten op een gewenste temperatuur gegaard worden. Dit maakt het mogelijk om extra malse producten te maken. In een Big Green Egg Workshop bij Barbecue Exclusief leert u hoe u met de Big Green Egg een overheerlijk stukje vlees maakt, maar ook vegetarische ingrediënten kunt bereiden.