Napoleon's "Geniaal Grillen"

Het kopen van de beste barbecue is het begin van een ware barbecuebeleving bij je thuis. Maar wat kun je allemaal met deze geweldige aankoop? Op de Napoleon Grill School leren wij je de kunst van het 'Geniaal Grillen'. Onder begeleiding van onze barbecue-experts word je meegenomen in een 3 uur durende barbecue beleving waarin 'zelf doen' centraal staat. Snijden, marineren, rubben, grillen en roken, alles komt voorbij.

 

Wat kunt u verwachten?

'Geniaal Grillen' wordt door Barbecue Exclusief verzorgd op onze lokatie in Stompwijk. Onder genot van een drankje wordt gestart met een presentatie. Hierin worden de ins en outs, de do's en dont's en de natuurkundige elementen van het barbecuen verteld. Daarna gaan we los. Verwacht geen worsten, speklappen en voorgekookte spullen. Wij gebruiken kwaliteitsproducten en het liefst duurzaam. Niet alleen vlees, maar ook groente, fruit en deeg worden gebruikt. 

We gaan diverse gerechten maken op de verschillende Napoleon Grills. We laten gedurende de workshop zien welke mogelijkheden de barbecues te bieden hebben, maar vooral ook wat je op een barbecue veel meer kan maken dan wat mensen verwachten. Onder begeleiding van onze professionals mag u tijdens deze barbecue workshop zelf alles op de Napoleon Grill bereiden.

Tijdens de cursus gebruiken we natuurlijk de barbecues van Napoleon en de accessoires van dit Canadese topproduct. Heeft u zelf wensen of wilt u uw eigen Napoleon gebruiken, vraag het ons en wij kijken hoe wij u van dienst kunnen zijn. Het belangrijkste is dat u een fantastische avond heeft en uw aangekochte Napoleon optimaal kunt benutten en het liefst elke avond.

Heeft u allergieën, dieetwensen of wensen met betrekking tot religie, geef dat aan, dan passen wij de gerechten op uw wensen aan. Boek snel!

Boek direct