Winterbarbecue; doe eens een keer iets anders

winter bbq 

Grillen in de sneeuw

Wie nog steeds het idee heeft dat barbecuen alleen in de zomer kan, met mooi weer, heeft het helemaal mis. De winterbarbecue komt eraan. Lekker eten en drinken in weer en wind. Winterse gerechten, bokbiertje, Glühwein en een kampvuurtje. Laat je inspireren door de winterBBQ! 

Meer informatie over de winterBBQ stuur ons een mail, of vul het contactformulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 

 

Zakelijk of prive

De winterBBQ is hèt winter-business-evenement bij uitstek. Leer lekker grillen en barbecuen, maak de mooiste wintergerechten met relaties, klanten of collega's.  Neem uw klanten of collega's mee op een culinaire reis en maak zelf uw winterse gerechten op de barbecue. Onder genot van een heerlijk wijntje of winterbiertje en met de sfeer en geur van de vuurkorven wordt elk zakelijk uitje een succes. 

Meer informatie over de winterBBQ stuur ons een mail, of vul het contactformulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 

 
 

De kracht van de winterBBQ zit hem in het ‘zelf doen’ en het hoge entertainmentgehalte. Onze Grill Masters leren u en uw gasten met een barbecue omgaan, door u grotendeels zelf uw lunch of diner te laten bereiden met heerlijke winterse ingredienten. Een bezoek aan of van Barbecue Exclusief staat garant voor een unieke eetbeleving waar nog lang over nagepraat zal worden.

Uiteraard kunt u dit ook met uw vrienden of familie bij ons boeken. Stel uw eigen winterfeest samen en onze Grill Masters maken er een feest van.

Meer informatie over de winterBBQ en een eventuele workshop stuur ons een mail, of vul het contactformulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.