Knoflook-kruiden rub voor vlees

  • Geplaatst op
  • Door Patrick Wolf & Chris Janssen
  • Geplaatst in rub
  • 0
Knoflook-kruiden rub voor vlees

Een lekkere rub maakt u net zo makkelijk zelf

 

Ingrediënten:

  • 60 gr. zwarte peperkorrels (geplet)
  • 120 gr. Provençaalse kruiden
  • 240 gr. bruine suiker
  • 100 gr. zoete paprikapoeder
  • 350 gr. grof zeezout
  • 100 gr. knoflookpoeder
  • 30 gr. chilivlokken

Alle ingrediënten mengen, luchtdicht verpakken en koel bewaren (6 maanden houdbaar).

Voor 1 kg. vlees is ongeveer 30-50 gr. van deze rub nodig.

Aanbevolen voor varkensvlees, kalfsvlees, rundvlees, wild zwijn of gevogelte.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden