Business Basis BBQ workshop

De business basis is een barbecue workshop voor bedrijven die met het personeel of relaties eens willen genieten van een barbecue, maar dan zelf alles bereid onder begeleiding van onze professionals. De basis is een drie uur durende cursus waarin u met uw gasten een 4 gangen menu bereidt. Vlees, vis, groente en fruit, alles komt voorbij. Onder het genot van een heerlijk biertje of glaasje wijn begeleiden onze professionals uw gasten met het bereiden van alle gerechten op de barbecue.

 

Waarom bij Barbecue-Exclusief? Wij proberen de workshop zo dicht mogelijk bij uw gasten te brengen. Geen ingewikkelde gerechten, geen grote smokers op een aanhanger, geen vettigheid maar mooie gerechten van eerlijke producten. Informeer ook naar onze duurzame BBQ programma.

Wat kunt u verwachten:
Tijdens de basis cursus worden 4 gerechten geheel door uw eigen gasten gemaakt. We leren uw gasten:
  • roken
  • indirect grillen
  • direct grillen
  • snijden etc etc....ofwel 'Outdoor Cooking'!
Tijdens de cursus is voldoende tijd voor een presentatie of speech en alles wordt begeleid met een lekker drankje.  Tevens is het mogelijk om een leuk BBQ presentje te laten verzorgen uit ons brede winkel assortiment. Informeer naar de mogelijkheden.
 

Vraag een offerte aan.