Weber Grill Academy

Bij de Weber® Grill Academy leert u onder leiding van een ervaren en door Weber® gecertificeerde Grill Master de fijne kneepjes van het betere barbecueën, door ons ook wel ‘Weberen’ genoemd. Onder het genot van een hapje en een drankje tonen getrainde professionals u tijdens deze vier uur durende, gevarieerde barbecue-workshop hoe u een compleet menu op uw barbecue kunt bereiden.

Hierbij komen uiteraard de meest gebruikte technieken uitgebreid aan bod en ontvangt u tevens nuttige tips met betrekking tot bijvoorbeeld aansteken, onderhoud en praktische accessoires. Weber® organiseert dit jaar, in samenwerking met Barbecue Exclusief, Grill Academy’s op het strand van Monster (bij strand Paviljoen Moments Beach), in de Barbecue Experience Store van Barbecue Exclusief in Delft en vanaf 1 oktober in de Pitskeuken in Amsterdam-Zuid. Deze laatste lokatie is vooralsnog alleen voor zakelijke klanten.

In onze Barbecue Experience Store in Delft (naast de Makro) geven wij de Weber® Grill Academy in een kleinere exclusieve setting voor maximaal 25 gasten. Op deze locatie hebben wij alle meerdere soorten Weber barbecues tot onze beschikking om u zo een ware beleving te laten ervaren.    

Onze vaste gasten zullen zich afvragen: "wat is er met Sol Beach gebeurd?". Bij Sol Beach doen wij geen Grill Academy's meer, maar organiseren wij alleen nog culinaire Grill Workshops voor grote groepen. Wil je met een groep vrienden, collega's of gewoon eens iets anders met de BBQ doen, mail ons en wij stellen een gaaf voorstel op voor een culinaire uitspatting op het strand van Scheveningen.

 

 

Grill Academy Weber Delft:

Klik hier voor de data en om uw Grill Academy te boeken

 

Grill Academy Weber Moments Beach:

Klik hier voor de data en om uw Grill Academy te boeken

 

Grill Academy Weber Amsterdam:

Mail ons om een geschikte datum te boeken voor uw bedrijf.