Grill Academy op het Strand

 

Deze zomer neemt de Weber® Grill Academy je mee naar hét barbecue-strandpaviljoen van ter Heijde: Moments Beach! Hier ontvangen de eigenaren Roy en Danielle je voor een geweldige middag barbecueën onder leiding van de Grill Masters van Barbecue-Exclusief. Vol in de zon, met uitzicht over het strand en de zee is deze thematische Grill Academy een belevenis. Hier staat altijd de barbecue aan, weer of geen weer! Leer, proef, maar geniet vooral van een middag Strand barbecueën.

Verwacht geen worsten en speklapjes maar laat u meenemen in de ultieme barbecue beleving aan het strand. En als het echt strandweer is, mag je hier lekker in korte broek en op slippers deelnemen. Vrouw en kinderen jaloers? Neem ze mee en vraag ons naar het special gezinsarrangement. De kinderen eten een gerechtje mee, en je vrouw geniet van de zon met een hapje en een drankje.

Het team:

De professionals van Barbecue Exclusief verzorgen al sinds 2011 Weber workshops onder de naam Grill Academy. Met al deze ervaring in huis zorgen ze er voor dat elke workshop een succes wordt en dat u met de nodige barbecuekennis huiswaarts gaat. Leren barbecueën, eten, drinken, lachen en vooral beleven! De passie voor het barbecueën brengen wij graag over op mensen die graag willen leren barbecueën. Barbecue-Exclusief voert meer dan 250 barbecue workshops, Masterclasses en Clinics per jaar. Ook met een grote groep van 100+ bent u bij Barbecue-Exclusief aan het juiste adres. Ons motto: niet kijken, maar zelf doen met voor iedereen verkrijgbare ingrediënten. Patrick: “Een workshop dient thuis pas zijn echte uitwerking te krijgen, als men de Weber ontsteekt. Alles wat we tijdens de workshop doen, moeten mensen thuis direct in de praktijk kunnen brengen.”

 

Klik hier voor de data en om uw Grill Academy te boeken