Big Green Egg kopen

Wat is een Big Green Egg nou precies en waarom hebben Big Green Egg barbecues in het assortiment naast de Weber barbecues? The Big Green Egg is er voor de echte foodies en BBQ die-hards. Waar outdoorcooking op een stalen barbecue stopt, gaat een Big Green Egg bbq verder.

Wij hebben op veler verzoek de Big Green Egg toegevoegd aan het assortiment, omdat dit product ons productaanbod compleet maakt. Big Green Egg is net als Weber een premium barbecuemerk, waarmee u uw culinaire wereld volledig op zijn kop zet. De Big Green Egg gaat net een stapje verder als het gaat om slowcooking, roken en smaakbeleving. Kom langs voor een demo van de Big Green Egg en laat u overtuigen. Bezoek de webshop als je opzoek bent naar een nieuwe Big Green Egg of bezoek onze winkel in Delft voor een tweedehands Big Green Egg. 

Weer of geen weer, de Big Green Egg krijg je niet koud. Door de keramische schaal heeft de Big Green Egg geen last van omgevingsinvloeden als wind, regen, sneeuw, etc. Meer weten, lees meer  

Wilt u echt goed leren barbecuen met een Big Green Egg barbecue? Meld je dan aan voor een barbecue workshop speciaal voor Big Green Egg barbecues. Lees meer over een Big Green Egg workshop.

 

 De Big Green Egg koop je bij Barbecue Exclusief, de barbecue-specialist van Nederland.

 

Pagina 1 van 2