Broil King barbecue

Topkwaliteit gasbarbecues en buitenkeukens uit Canada en Noord-Amerika

Het is geen geheim dat Noord-Amerika bekend staat om de rijke barbecuecultuur. Een Noord-Amerikaanse tuin is niet compleet zonder een flinke barbecue. Ook al ligt er een meter sneeuw, de echte liefhebber zal zich een weg banen naar zijn barbecue om er iets lekkers op te bereiden. Het zal u dan ook niet verbazen dat de meeste en beste barbecues gemaakt worden in Noord-Amerika en Canada.

Wij laten u kennis maken met de barbecues van Broil King. Gefabriceerd in Canada en de Verenigde Staten. Broil King staat voor kwaliteit, de èchte barbecuebeleving en een leven lang plezier van uw aankoop. De barbecues van Broil King zijn vervaardigd van hoogwaardige RVS materialen. Denk hierbij aan de behuizing, dubbele gietijzeren roosters en zeer zware branders maken de Broil King barbecues tot ware toppers in ons assortiment.

Zoekt u een barbecue met drie, vier, vijf of zes branders? Dan kunt u overwegen om een Broil King barbecue te kopen. Wij hebben ze voor u, in onze webshop, maar ook in onze Barbecue Experience Store in Delft. We helpen u graag om een goede en betrouwbare Broil King Barbecue te kopen!

 

Broil King Barbecue kopen

Het grote voordeel van Broil King is het feit dat ze gespecialiseerd zijn in gasbarbecues. Dit resulteert in een zeer nauwkeurige bepaling van de temperatuur. Daarmee is het mogelijk om slowcooking af te wisselen met het gebruik van hoge temperaturen. De temperatuur kan ingesteld worden met de overzichtelijke knoppen die op iedere Broil King Barbecue zijn bevestigd en de warmte wordt op een constant peil gehouden door de gecoate kap op de Broil King barbecue.

De Broil King Barbecues maken het dus mogelijk om op hoogwaardig niveau te barbecuen. Maar ook aan het gemak van barbecuen is gedacht. Zo biedt iedere barbecue opbergruimte voor accessoires en de groter Broil King Barbeuces hebben ook een warmhoudlade.

Binnen het assortiment van Barbecue Exclusief vindt u verschillende Broil King Barbecues. Het grootste verschil tussen de uitvoeringen van de Broil zit vaak in de grootte van de barbecue. Wilt u meer advies over de aankoop van uw Broil King bbq? Neem dan gerust contact op!