BBQ catering Culinaire verwennerij

BBQ catering door Barbecue Exclusief met een afbeelding van spareribs op de bbq

 

Barbecue catering!

U kunt niet alleen bij ons in het BBQ Experience Center genieten van een smaakvolle lunch of diner, culinaire barbecue of BBQ workshop. Wij komen ook graag naar u toe om, eventueel samen met u, een heerlijke bbq catering van meerdere gangen te verzorgen vanaf 30 personen. Thuis, op werk of een andere locatie van uw keuze, regelen wij graag een speciaal voor u samengesteld private lunch of diner voor u en uw gasten. Op de gewenste locatie bereiden wij met verse producten de lekkerste bbq gerechten. Voor de bbq catering is er een ruime keuze aan verschillende stijlen. Zin in een echte Amerikaanse barbecue, of toch meer de luxe bbq gerechten? Bij Barbecue Exclusief bent u voor beide aan het juiste adres!

Doe een vrijblijvende aanvraag

BBQ catering: hoe, wat en waarvoor

De BBQ catering bieden wij aan in grofweg drie varianten:
1) De BBQ lunch
2) De American Style
3) Exclusief diner
Deze varianten zijn ingesteld op uw wensen en budget. Zo kunnen wij voor elk budget een leuke en lekkere barbecue catering neerzetten! Het mooie hiervan is dat u nergens zorgen over hoeft te maken, onze bbq cateraar zorgt er namelijk voor dat alles omtrent het eten goed verloopt. Wij verzorgen zowel bbq catering aan huis, als op het werk voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeestje. Meestal doen we zulke bbq evenementen in de zomer, maar het is uiteraard ook mogelijk om een heuse winter bbq catering te bestellen bij Barbecue Exclusief. Vraag vrijblijvend de mogelijkheden aan via ons aanvraagformulier.

De BBQ lunch 

Is je project geslaagd? Is het bouwproject opgeleverd? Of wil je je collega's eens lekker verwennen halverwege de dag? Deze barbecue catering is gezellig voor op het werk. Wij komen graag naar jouw lokatie om je collega's een lekkere lunch te serveren. Vanaf 30 personen serveren wij een variatie aan kleine hapjes, vers gegrild op de barbecue en direct gepresenteerd op buffet of desgewenst (tegen meerprijs) uitgeserveerd.
Keuze uit onder andere: BBQ-exclusief (mini) burger, Gamba’s, gerookte zalm, chicken wings, Wrap met eend, mini puntje pulled/chicken pork, of Vegetarisch. 

vanaf €29,99 p/p

 BBQ Catering op locatie door Barbecue Exclusief waarbij je allemaal mensen culinair ziet genieten.

 

American Style

Het zegt het eigenlijk al: The America Style BBQ catering, ofwel lekkere oerechte Amerikaanse BBQ gerechten, dagvers. Deze variatie aan Amerikaanse bbq hapjes grillen wij op de barbecue en presenteren wij op het buffet. Desgewenst kunnen wij dit ook uitserveren aan uw gasten. 
Keuze uit onder andere: BBQ-Exclusief Ultimate burger, Kansas Sweet ribs, Broodje pulled chicken/pork, Buffalo hotwings, smoked salmon, buttered sweetcorn, Carolina Crispy pork steak, Vegetarisch
 
vanaf €32,50 p/p
 
BBQ catering American style met afbeeldingen van Amerikaans BBQ eten.

 

Exclusief Diner 

Wilt u eens wat anders aanbieden aan uw klanten of vrienden, maar wel met de charme van het 'echte' barbecueën, laat ons dan een maatwerk voorstel doen voor een exclusieve barbecue catering bij u op locatie. Wij serveren dit niet op buffet, maar de hapjes worden gegrild en direct uitgeserveerd aan uw gasten! Zo kunt u genieten van echte Exclusieve barbecue hapjes op basis van een zogeheten 'Walking diner' 
 

vanaf €39 p/p

 
Doe een vrijblijvende aanvraag
 
BBQ catering Exclusive met allemaal culinaire hapjes van de bbq.
 

Zowel aan huis, op het werk of op elke andere willekeurige locatie maken we in een handomdraai de keuken, het terras of de tuin geheel tot ons domein. Wij nemen u alle culinaire zorgen uit handen, zodat u zorgeloos kunt genieten. Met de luxe bbq aan huis of op werk van Barbecue Exclusief wordt een lunch, diner of bedrijfsevenement pas een echt culinair feestje, zoals gasten dat van ons gewend zijn. Wat wij voor u kunnen betekenen, kijk voor de mogelijkheden.

[powr-form-builder id=dc0e2781_1540560843]