BBQ catering Culinaire verwennerij

 

Feestje? Barbecue catering nodig!

U kunt niet alleen bij ons in het BBQ Experience Center genieten van een smaakvolle lunch of diner, culinaire barbecue of Grill Academy. Wij komen ook graag naar u toe om, eventueel samen met u, een heerlijke barbecue catering van meerdere gangen te verzorgen vanaf 30 personen. Thuis, op werk of een andere locatie van uw keuze, regelen wij graag een speciaal voor u samengesteld private lunch of diner voor u en uw gasten.

BBQ catering: hoe, wat en waarvoor

De BBQ catering bieden wij aan in grofweg drie varianten:
1) De BBQ borrel/lunch
2) De American Style
3) De Exclusive
 
Doe een vrijblijvende aanvraag
 

De BBQ borrel/lunch (vanaf €19,99 p/p)

Deze barbecue catering is gezellig voor op het werk of thuis tijdens een feestje. Wij serveren een variatie aan kleine hapjes, vers gegrild op de barbecue en direct gepresenteerd op buffet of desgewenst (tegen meerprijs)t uitgeserveerd.
Keuze uit onder andere: BBQ-exclusief mini burger,  Gamba’s,  gerookte zalm, chicken wings, Wrap met eend, mini puntje pulled/chicken pork, of Vegetarisch 

 BBQ Catering

 

American Style: (vanaf 29,99 p/p)

Het zegt het eigenlijk al: The America Style BBQ catering, ofwel lekkere oerechte Amerikaanse BBQ gerechten, dagvers. Wij serveren deze variatie aan kleine hapjes, vers gegrild op de barbecue en direct gepresenteerd op buffet of desgewenst (tegen meerprijs) uitgeserveerd aan uw gasten. 
Keuze uit onder andere: BBQ-Exclusief Ultimate burger, Kansas Sweet ribs, Broodje pulled chicken/pork, Buffalo hotwings, smoked zalmon, butterd sweetcorn, Carolina Crispy pork steak, Vegetarisch
 
BBQ catering American style

 

Exclusive (vanaf €35 p/p incl. een glaasje bubbels)

Wilt u eens wat anders aanbieden aan uw klanten of vrienden, maar wel met de charme van het 'echte' barbecuen, laat ons dan een maatwerk voorstel doen voor een exclusieve barbecue catering bij u op lokatie. Wij serveren dit niet op buffet, maar de hapjes worden gegrild en direct uitgeserveerd aan uw gasten.
Keuze uit bijvoorbeeld: volledig vegetarisch, mediterraans, fusion Aziatisch-Europees of gewoon van alles wat.
 
Doe een vrijblijvende aanvraag
 
BBQ catering
 

Zowel aan huis, op het werk of op elke andere willekeurige locatie maken we in een handomdraai de keuken, het terras of de tuin geheel tot ons domein. Wij nemen u alle culinaire zorgen uit handen, zodat u zorgeloos kunt genieten. Met de BBQ exclusieve catering van Barbecue Exclusief wordt een lunch, diner of feestje pas een ècht culinair feestje, zoals gasten dat van ons gewend zijn. 

Wij stellen met veel kennis en plezier een menu voor u samen, dat wij vervolgens met aandacht en liefde voor het vak voor u bereiden. Verwacht van ons geen worsten en speklappen, maar alleen de mooiste en lekkerste gerechten.

[powr-form-builder id=dc0e2781_1540560843]