Delft Serveert Foodfestival

Delft serveert 2018

Na het overdonderende succes van afgelopen jaar keert het gezelligste foodfestival van Delft en omstreken terug. De zesde editie wordt grootser en spectaculairder dan ooit tevoren. Hoe? Dit jaar serveren we meer dan alleen eten en drinken. Want als wij de stad Delft presenteren, gaat dat verder dan alleen ruiken en proeven. Dan gaat het over het prikkelen van al onze zintuigen. Dat doen we door een veel breder programma neer te zetten. Zo kan je naast genieten van heerlijke proeverijen bij de Delftse horeca helemaal los gaan bij twee muziekavonden, wordt je verrast door Delftse modewinkels, is er een smaakvolle ondernemersborrel, een uitgebreid kinderprogramma en nog veel meer.

Tijdens het Delft Serveert weekend is er van alles te beleven op en rondom het Sint Agathaplein.  Het programma van Delft Serveert is opgedeeld in het onderdeel 'Foodfestival' en het onderdeel '& meer'. Binnen het programma van Foodfestival presenteert de Delftse horeca bijzondere proeverijen van de menukaart. Denk aan pop-up restaurants, bijzondere wijnen, live cooking, intieme proeverijen, streekproducten en nog veel meer! Zo maakt u op laagdrempelige wijze kennis met het aanbod van Horeca Delft. In het programma van & Meer vindt u het volledige randprogramma van Delft Serveert waarin ook muzikaal, cultureel en ondernemend Delft zich presenteert. 

Uiteraard is Barbecue-Exclusief ook van de partij met een aantal van onze befaamde culinaire barbecue gerechten, gemaakt op de Weber Summit Characoal en de Big Green Egg. De toegang is gratis en naast de heerlijke gerechten van onze barbecue, staan er diverse collega horeca ondernemers met vingerlikkende gerechten en heerlijk wijnen.

delftserveert barbecue-exclusief