Private diners

U kunt niet alleen bij ons in het BBQ Experience Center genieten van een smaakvolle lunch of diner, culinaire barbecue of Grill Academy. Wij komen ook graag naar u toe om, eventueel samen met u, een heerlijk diner van meerdere gangen te verzorgen. Thuis, op werk of een andere locatie van uw keuze, regelen wij graag een speciaal voor u samengestelde catering voor u en uw gasten.

Barbecue Exclusief laat u genieten van uw private lunch of diner in huiselijke sfeer, zowel zakelijk als privé. In een handomdraai maken wij uw keuken geheel tot ons domein. Wij nemen u graag de culinaire zorgen uit handen, zodat u zorgeloos kunt genieten. Met Barbecue Exclusief ‘in huis’ wordt een private lunch of diner een echt culinair feestje.

Wij stellen met veel kennis en plezier een menu voor u samen, dat wij vervolgens met aandacht en liefde voor het vak voor u bereiden. Luxe buffetten, a la carte 3-, 4-, of meer gangen menu’s, walking diners of een diner volledig bestaand uit amuses; alles is mogelijk.

Hebben uw gasten naast een passie voor lekker eten, een passie voor koken? Dan moedigen wij meehelpen van harte aan. Wij leren uw gasten met veel plezier al onze culinaire geheimen. Zo pikken de gasten ook nog wat op in een spontane barbecue workshop

Voor meer informatie, beschikbaarheid en tarieven kunt u mailen met info@barbecue-exclusief.nl. We brengen graag een vrijblijvende offerte uit.