Walking Diner

'Ontzorgen' en 'beleven' dat zijn de twee sleutelwoorden van een Walking Diner. Wij nemen u alle culinaire zorgen uit handen, zodat u zorgeloos kunt genieten. Met de exclusieve catering van Barbecue Exclusief wordt een lunch, diner of bedrijfsevenement pas een ècht culinair feestje, zoals gasten dat van ons gewend zijn. Wij stellen met veel kennis en plezier een menu voor u samen, dat wij vervolgens met aandacht en liefde voor het vak voor u bereiden. Verwacht van ons geen worsten en speklappen, maar alleen de mooiste en lekkerste gerechten. 

Hoe lekker is dat, in een ongedwongen sfeer uw eten niet van een buffet halen, maar dat het vers geserveerd wordt aan uw gasten? Barbecue Exclusief laat u genieten van uw private lunch of diner in huiselijke sfeer, zowel zakelijk als privé. In een handomdraai maken wij uw keuken, tuin of loods geheel tot ons domein. Wij stellen met veel kennis en plezier een menu voor u samen, dat wij vervolgens met aandacht en liefde voor het vak voor u bereiden. A la carte 3-, 4-, of meer gangen menu’s, walking diners of een diner volledig bestaand uit amuses; alles is mogelijk.

Hebben uw gasten naast een passie voor lekker eten, een passie voor koken? Dan moedigen wij meehelpen van harte aan. Wij leren uw gasten met veel plezier al onze culinaire geheimen. Zo pikken de gasten ook nog wat op in een spontane barbecue workshop

Voor meer informatie:  [email protected]  of vul onderstaand formulier in.

[powr-form-builder id=dc0e2781_1540560843]