Barbecue workshop

barbecue workshop

Barbecue Exclusief organiseert verschillende barbecue workshops, trainingen en masterclasses waarin wij mensen culinair buitenkoken leren. Dit doen wij op verschillende niveaus. Voor de 'starters' die gezellig een middagje willen komen grillen met een hapje en een drankje, hebben wij de Weber Classic BBQ workshop. Daarnaast hebben wij de basis en gevorderden die wij in onze eigen Grill Academy  alle culinaire ins en outs van het barbecuen leren. De Grill-Academy voeren wij uit op verschillende locaties van Barbecue Exclusief, of bij u op locatie. 

 

De Weber Classic Barbecue workshop

Voor de oriënterende barbecueer hebben wij de Weber Classic Barbecue workshop. De Weber Classic workshop is een BBQ cursus om de basis technieken van het echte barbecuen onder de knie te krijgen. Geen worsten, speklappen en andere vette dingen die wij in Nederland standaard op de barbecue bereidt, maar we gaan iets lekkers maken. Tijdens de Classic workshop nemen wij u mee in een 2,5 uur durende barbecue beleving, waarbij u lekker veel zelf gaat doen. Niet kijken mee meedoen. De Weber Classic barbecue workshop wordt begeleid door ECHTE Grill-Masters die ook onze Grill-Academy’s verzorgen op onze 3 lokaties. 

Data en direct boeken

 

Leer meer met de Weber Grill-Academy

Voor de gasten die meer kennis en ervaring hebben met de barbecue en nu een stap verder willen, hebben we de Weber Grill-Academy. De Crème de la Crème onder de barbecue-workshops. Tijdens de Weber® Grill-Academy leert u onder leiding van een gerenommeerde en door Weber gecertificeerde Grill Master de fijne kneepjes van het betere barbecueën, door ons ook wel “Weberen” genoemd. Onder het genot van een hapje en een drankje tonen deze getrainde professionals u tijdens deze gevarieerde workshop gedurende een aantal uren hoe u een compleet menu voor meerdere personen op uw barbecue kunt bereiden. Hierbij komen uiteraard de meest gebruikte technieken uitgebreid aan bod en ontvangt u tevens nuttige tips met betrekking tot bijvoorbeeld, onderhoud en praktische accessoires. 

Wij hebben dit jaar onze derde Grill-Academy locatie geopend en wel in Amsterdam en onze vaste stek in Delft, verruild voor een grotere locatie met horeca voorziening in Leidschendam. De Weber® Grill-Academy, in samenwerking met Barbecue Exclusief, vindt u dit jaar op het strand van Monster (bij strand Paviljoen Moments Beach), bij Barbecue Exclusief in Delft/Leidschendam bij de Bles en in de Pitskeuken in Amsterdam-Zuid.

 meer over de Grill-Academy

 

bbq workshop beach

Voor bedrijven

Voor bedrijven en groepen hebben wij speciale arrangementen met barbecueworkshops, grillcompetities, wedstrijden, teambuildingssessies die wij met de klanten zelf op maat maken. Onze barbecueworkshops en Grill Academy's worden begeleid door professionele Grill Masters, koks en wedstrijdbarbecuers. Wie denk dat barbecuen alleen voor mannen is heeft het helemaal mis. Steeds meer vrouwen laten de high-tea links liggen en laten zich bij ons inspireren in het culinair buitenkoken. Lees meer hierover

BBQ workshop op uw locatie

Heeft u een grote groep waar u graag een BBQ workshop mee wilt volgen? Dan kunt u ervoor kiezen om een van onze barbecue workshops te kiezen, maar schroom ook niet om contact met ons op te nemen. Dan kunnen we een barbecue workshop op locatie geven. We zorgen dan voor de geschikte barbecues en voldoende eten. Afhankelijk van uw wensen kunnen we de BBQ workshop dan inrichten voor beginners of juist voor gevorderden. Barbecue Exclusief is gevestigd in Zuid-Holland, maar geeft barbecue workshops door het hele land. Wilt lijkt een barbecue workshop in Den Haag u iets, of zou u liever een bbq workshop in Rotterdam volgen, of op welke andere locatie dan ook? Wij vertellen u graag alles over onze barbecue workshop op locatie: neem gerust contact op! 

Barbecue workshops

 

Big Green Egg demonstratie

De Big Green Egg demonstratie verzorgen wij voor onze klanten die een kamado hebben gekocht en willen leren koken met deze alleskunner. Het is een culinaire beleving, waarbij de natuur, lekker eten en drinken worden gecombineerd. In tegenstelling tot een workshop waarbij te alles zelf doet, zal de Big Green Egg demonstratie zich beperken tot kijken, eten en drinken. Wel graag veel zelf doen op de Big Green Egg, neem dan snel contact op met Sol Beach voor meer informatie. Sol Beach