Barbecue workshop

Een barbecue workshop met verschillende bbq's waar mensen culinair leren buiten koken.

Barbecue Exclusief organiseert verschillende bbq workshops, trainingen en masterclasses waarin wij mensen culinair buiten koken leren. Dit doen wij op verschillende niveaus. Voor de 'starters' die gezellig een middagje willen komen grillen met een hapje en een drankje, hebben wij de Weber Classic BBQ workshop. Daarnaast hebben wij voor op de niveaus basis en gevorderd onze eigen Grill Academy waarin je alle culinaire ins en outs van het barbecueën leert. De Grill Academy voeren wij uit op verschillende locaties van Barbecue Exclusief, of u volgt deze bbq workshop op een locatie die u zelf uitkiest. 

 

Haal nóg meer uit uw bbq met de Weber Grill Academy workshop

Voor de gasten die meer kennis en ervaring hebben met de barbecue (van Weber of van een ander merk) en nu een stap verder willen, hebben we de Weber Grill Academy. Deze bbq workshop is de Crème de la Crème onder de barbecue workshops.

Tijdens de Weber® Grill Academy leert u onder leiding van een gerenommeerde en door Weber gecertificeerde Grill Master de fijne kneepjes van het betere barbecueën, door ons ook wel “Weberen” genoemd. Onder het genot van een hapje en een drankje tonen deze getrainde professionals u tijdens deze gevarieerde bbq workshop gedurende een aantal uren hoe u een compleet menu voor meerdere personen op uw barbecue kunt bereiden.

Hierbij komen uiteraard de meest gebruikte technieken uitgebreid aan bod en ontvangt u tevens nuttige tips met betrekking tot bijvoorbeeld onderhoud van de bbq en praktische accessoires die van pas kunnen komen bij het barbecueën. 

Vorig jaar hebben wij een Grill Academy workshop locatie geopend en wel in Amsterdam. Dit jaar hebben wij weer een mooie stap gemaakt. De Weber® Grill-Academy, in samenwerking met Barbecue Exclusief, vindt u dit jaar in SnowWorld in Zoetermeer. Wie denkt dat je alleen kan skiën bij SnowWorld heeft het helemaal mis. 365 dagen per jaar staat Outdoor Living centraal bij SnowWorld en dus dit jaar culinair aangevuld met de Weber® Grill-Academy waar je een fantastische barbecue workshop kunt volgen! 

Wilt u leren hoe u de lekkerste gerechten buiten kunt bereiden op de bbq? Leer het tijdens een van onze bbq workshops! Naast de Grill Academy op bovenstaande locaties kunnen wij ook een bbq workshops op locatie verzorgen: u kiest de locatie, wij regelen de rest.

 Meer over de Grill Academy

 

De Weber Classic Barbecue workshop

Voor de oriënterende barbecueër hebben wij de Weber Classic Barbecue workshop. De Weber Classic workshop is een BBQ workshop om de basis technieken van het echte barbecueën onder de knie te krijgen. De workshop is niet enkel bedoeld voor mensen die een Weber hebben of op het punt staan een Weber bbq aan te schaffen, maar is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in kwalitatief barbecueën. Tijdens deze workshop leggen we geen worsten, speklappen en andere vette dingen die wij in Nederland standaard op de barbecue bereiden op de Weber, maar we gaan eens echt iets lekkers maken op de bbq.

Tijdens de Classic workshop nemen wij u mee in een 2,5 uur durende barbecue beleving, waarbij u tijdens de gehele workshop lekker veel zelf gaat doen. Het motto tijdens onze Grill Academy is 'niet kijken maar meedoen!'. De Weber Classic barbecue workshop wordt begeleid door ECHTE Grill Masters die ook onze Grill Academy verzorgen op onze 3 locaties en naar wens ook een bbq workshop op locatie kunnen verzorgen, waarbij u zelf een geschikte workshoplocatie aandraagt.

En het moge duidelijk zijn dat er tijdens de bbq workshops ook genoeg tijd is om te genieten van al dat lekkers dat van de bbq komt! U volgt de workshops immers niet alleen om kennis over bbq'en op de Weber, Big Green Egg of andere bbq op te doen. Onze workshops zijn niet alleen om te leren, maar zijn vanwege hun sociale karakter ook perfect geschikt voor een teamuitje, vrijgezellenfeest, familieactiviteit... Vul maar in! Met wie komt u een Grill Academy volgen?

Data en direct boeken

 

 

bbq workshop beach waar de gasten bezig zijn met het bereiden van eten op de barbecue.

Barbecue workshops voor bedrijven

Voor bedrijven en groepen hebben wij speciale arrangementen met barbecueworkshops, grillcompetities, wedstrijden, teambuildingssessies die wij met de klanten zelf op maat maken. Onze barbecue workshops en Grill Academy's worden begeleid door professionele Grill Masters, koks en wedstrijdbarbecueërs. Wie denkt dat het hanteren van de bbq alleen voor mannen is, heeft het helemaal mis. Steeds meer vrouwen laten de high tea links liggen en laten zich bij ons inspireren in het culinair buitenkoken, bijvoorbeeld tijdens een business bbq workshop!

BBQ workshop op locatie

Heeft u een grote groep waar u graag een BBQ workshop mee wilt volgen? Meld u dan aan voor een van onze geplande barbecue workshops. Deze workshops vinden plaats op de locaties die Barbecue Exclusief hiervoor beschikbaar heeft. 

Wij geven onze bbq workshops echter ook op locatie. Schroom niet om contact met ons op te nemen, dan geven wij graag meer informatie over de workshops op locatie. Hebt u al een locatie op het oog? Wij vertellen u graag of deze locatie geschikt is voor een van onze bbq workshops.

Wij zorgen dan voor de geschikte barbecues en voldoende eten. Afhankelijk van uw wensen kunnen we de bbq workshop inrichten voor beginners of juist voor gevorderden. Vraagt u een bbq workshop op locatie aan, laat ons dan weten wat voor soort bbq workshop of Grill Academy u wenst te volgen.

Barbecue Exclusief is gevestigd in Zuid-Holland, maar geeft barbecue workshops op locatie door het hele land. Lijkt een barbecue workshop in Den Haag u iets, of zou u liever een bbq workshop in Rotterdam volgen, of op welke andere locatie dan ook? Wij vertellen u graag alles over onze barbecue workshop op locatie: neem gerust contact op! 

Fotocollage van de Barbecue workshops die we bij Barbecue Exclusief aanbieden