Big Green Egg Workshop

De Big Green Egg workshop, of eigenlijk is het een ware Master Class is een culinaire beleving, waarbij de natuur, lekker eten en drinken worden gecombineerd. Barbecue Exclusief organiseert niet zomaar een bbq workshop voor deze culinaire alleskunner, maar wij maken er een culinair feest van. Geen hoogdravend gedoe met zaken en ingrediënten die je thuis niet kunt maken, maar gewoon een culinair avondje vol met heerlijke verassingen, gezelligheid met een drankje en vooral hapjes van de Big Green Egg. Tijdens de Big Green Egg Master Class ziet u, leert u, maar vooral doet u alles wat er kan met de Big Green Egg. Wij leren u de meest prachtige seizoensgerechten maken op de ultieme ‘groene kooksensatie’. Door zelf mee te doen krijgt u de techniek van 'koken' met de Big Green Egg snel onder de knie.

Direct boeken

 

Gebruikmakend van seizoensproducten zoals wilde paddenstoelen, truffel, wild en begeleid met mooie wijnen. Na afloop van de Master Class krijgt u alle recepten mee, zodat u thuis uw vrienden en familie ermee kunt verrassen. Alle ingrediënten die wij gebruiken zijn voor iedereen vrij verkrijgbaar, waardoor deze culinaire sensatie zich niet tot een dag beperkt.

Wat kunt u verwachten tijdens de Big Green Egg Workshop?

Tijdens de Big Green Egg cursus staat 'veel zelf doen' centraal. Niet onze professionals gaan aan het werk, maar u zelf. De BBQworkshop start met een lekker drankje en hapje van de Big Green Egg. Daarna geven wij een theoretische uitleg over de werking van de Green Egg. Met name de natuurkundige elementen die de Green Egg in zijn functioneren bepalen leggen wij uit zodat u de Green Egg thuis zelf onder controle krijgt. Na dit stukje theorie, gaan we helemaal los met het maken van de lekkere gerechten. Kom en beleef de Green Egg!

De workshops starten om 18:00 tot we klaar zijn. Onze programma's zijn All-In, dus inclusief eten en drinken.

Direct boeken

Over Big Green Egg barbecues

De barbecues van Big Green Egg zijn bijzonder. De barbecues zijn gemaakt van keramiek, wat ervoor zorgt dat de warmte in de barbecue wordt weerkaatst en er een luchtstroom ontstaat. De temperatuur kan door de vorm van de Egg heel erg goed beheerst worden, waardoor het vlees en andere ingrediënten op een gewenste temperatuur gegaard worden. Dit maakt het mogelijk om extra malse producten te maken. In een Big Green Egg Workshop bij Barbecue Exclusief leert u hoe u met de Big Green Egg een overheerlijk stukje vlees maakt, maar ook vegetarische ingrediënten kunt bereiden.

Wat is een Big Green Egg nou precies en waarom hebben wij die naast Weber in het assortiment? The Big Green Egg is er voor de echte foodies en BBQ die-hards. Waar outdoorcooking op een stalen barbecue stopt, gaat een Big Green Egg verder.

Wij hebben op veler verzoek de Big Green Egg toegevoegd aan het assortiment, omdat dit product ons productaanbod compleet maakt. Big Green Egg is net als Weber een premium barbecuemerk, waarmee u uw culinaire wereld volledig op zijn kop zet. De Big Green Egg gaat net een stapje verder als het gaat om slowcooking, roken en smaakbeleving. Kom langs voor een demo van de Big Green Egg en laat u overtuigen. Bezoek de webshop als u op zoek bent naar een nieuwe Big Green Egg of bezoek onze winkel voor een tweedehands Big Green Egg.

Wilt u graag meer leren over het barbecuen met een Big Green Egg barbecue? Meld u dan aan voor een van onze Big Green Egg workshops op onze barbecue workshop locaties.

Wat maakt de Big Green Egg zo bijzonder?

De Big Green Egg is de meest effectieve outdoorcooker op de markt. Een smoker en een grill in één! Door de unieke rondomverwarming wordt voedsel sneller bereid, droogt het niet uit en behoudt het optimaal de smaak, geur en kleur. De combinatie van een dikke keramieke wand en een perfecte airflow zorgt voor een perfecte temperatuurscontrole van 2 graden nauwkeurig en een waanzinnig kookresultaat. Het speciaal ontwikkelde en gepatenteerde keramiek zorgt voor een ultieme smaakbeleving. Big Green Egg; de absolute marktleider in keramisch koken en dat al meer dan 40 jaar!

Het keramiek is speciaal ontwikkeld door NASA. Big Green Egg heeft de exclusieve rechten deze technologie te gebruiken voor haar producten. Hiermee is Big Green Egg een uniek en onverwoestbaar product, onder alle omstandigheden. Het Big Green Egg-concept (USA) bestaat al 40 jaar en blijft zich voortdurend ontwikkelen. Dit maakt Big Green Egg de absolute marktleider in haar segment, met levenslange garantie op de producten. In Nederland onderscheidt Big Green Egg zich verder door een uitstekende Customer Support.