Corona update

 Corona update

Afgelopen maanden hebben wij net als alle horeca en evenementen organisaties in Nederland onze deuren gesloten gehouden in verband met het Corona virus. Alle Weber Grill Academy’s voor zowel bedrijven als particulieren hebben wij geannuleerd. Wij hebben hierin het beleid van het RIVM gevolgd.
Inmiddels treedt er van overheidswegen weer enige versoepeling in, waardoor horeca weer beetje voor beetje gasten mogen ontvangen, weliswaar in beperkte aantallen.

Omdat wij al onze evenementen en workshops mede uit naam van Weber barbecues uitvoeren en bij onze partijen sprake is van georganiseerde groepsvorming, zijn wij constant in overleg met Weber, SnowWorld, Koninklijke Horeca Nederland en de veiligheidsregio om te bepalen of onze werkzaamheden binnen de komende versoepeling vallen.

Afgelopen weekend heeft Weber Barbecues op internationaal niveau het standpunt ingenomen, dat er tot september geen Grill-Academy’s voor particulieren gegeven mogen worden. Ook de Koninklijke Horeca Nederland heeft geadviseerd geen georganiseerde groepen bijeen te brengen tot 1 juli.


Wij hebben, met pijn in ons hart, deze adviezen gevolgd. Dit betekent dat het voor ons niet mogelijk is, om tot 1 september workshops voor particulieren te organiseren. Wij kunnen namelijk met de workshops de gezondheid en veiligheid van ons personeel en die van de gasten niet afdoende garanderen.

Vanaf 1 juli, mocht de regelgeving dat toelaten, zullen wij de activiteiten voor bedrijfscatering bij SnowWorld en op locatie weer mondjesmaat opstarten. Uiteraard met de anderhalve meter afstand in het achterhoofd en in lijn met de RIVM richtlijnen. Hierover volgt in de loop van juni meer informatie.

Vanaf september proberen, afhankelijk van de adviezen van de Rijksoverheid, onze particuliere workshops ook weer op te starten.

 

Klik hier voor de data en om uw Grill Academy te boeken

 

Grill Academy Delft