Green Saturday BBQ borrel

Green saturday

Green Saturday BBQ borrel 

Ook dit jaar weer een dag om niet te vergeten 15 december
Ieder jaar voor de kerst organiseren wij het leukste BBQ evenement van Nederland, de "Barbecue-Exclusief Winter Demo dag". Dit jaar gaan we het even iets kleiner doen: Vanaf 11:00 bent u welkom voor een hapje en een drankje en de meest geweldige aanbiedingen. Dit jaar centraal? De Big Green Egg! Dikke aanbiedingen op het nieuwste model, met het 2019 onderstel!! Uiteraard staan de BBQ weer aan zodat u ook kunt zien wat je er mee kan.

Net als afgelopen jaar maar dan met nieuwe barbecue inspiraties uit onze Grill-Academy's, heel veel, maar ook echt heel veel korting op nieuwe maar ook demonstratiemodellen van:

  • De Big Green Egg large (5 stuks)
  • De Big Green Egg XL? (3 stuks)
  • Napoleon Grills (3 stuks)
  • Weber Master touches (5 stuks)

Wij gaan tijdens deze dag onze samenwerking met ons huismerk vlees 'Le Jean' weer kracht bij zetten. Deze online slagerij, waarvan wij ook een shop-in-shop in onze winkel hebben staan wordt de nieuwe Premium vlees standaard in Nederland. Wij laten alles zien wat u deze winter met kerst kunt bereiden op de barbecue. 

Bestel op deze dag ook direct je vlees voor de feestdagen. Check het assortiment.

Meld je snel aan!

Lekkere hapjes, drankjes en een hoop lol met onze BBQ specialisten. We maken verschillende hapjes op verschillende BBQ's. Wil je zelf wat maken, trek een schort aan en help een handje. Kom langs en geniet zaterdag 15 december van 11:00 tot 15:00

 

Green Saterday   

 

 

meld je snel aan, VOL=VOL!