Grill Academy Delft

 Grill Academy Delft

Een barbecue workshop met meer aandacht en meer exclusiviteit. Een Grill Academy waarin u de echte Weber beleving ervaart. U vindt het allemaal bij Barbecue Exclusief, het barbecue belevingscentrum van Nederland. Onze Grill-Academy in Delft is verhuisd naar Leidschendam. Maar dat betekent niet dat u in Delft niets kan boeken.

Het BBQ Experience Center van Barbecue Exclusief is een barbecuebelevingscentrum vol Weber barbecues, demonstraties én een tuin waar u alle Weber zelf mag testen. Met een exclusieve Weber Grill Academy in huis is dit Weber Experience Center uniek in de Benelux.

Grillen in hartje Randstad

De BBQ workshops zijn zo georganiseerd dat ze plek bieden aan kleine groepen, waarin u de meest perfecte gerechten leert maken. U wordt optimaal begeleid door onze professionele Grill Masters. Staat uw barbecue er niet tussen? Wij pakken hem erbij, want op het BBQ Experience Center hebben wij alle Webers staan die wij tijdens de BBQ workshops gewoon inzetten. Op die manier kan er zoveel mogelijk persoonlijke aandacht worden gegeven aan iedere gast. De gerenommeerde Weber Grill Masters leren u alles over het betere barbecueën en geven u allerlei nuttige tips over de Weber grillmethodes.

Alles wat Weber te bieden heeft, dat ziet u, daar mag u mee werken en dat kunt u proeven. En na afloop kunt u uw favoriete accessoires of barbecue direct aanschaffen. Wij hebben geen koks en verkopers, maar enkel professionele barbecuefanaten die niet laten zien hoe goed zij zijn, maar hoe goed u bent! Kom naar het BBQ Experience Center en ervaar de ultieme barbecuebeleving waarin u zelf met middelpunt bent. Zie, proef en ervaar het echte barbecueën!

Business

Het BBQ Experience Center biedt tevens veel faciliteiten voor bedrijven. Een mooie vergaderruimte, en natuurlijk de Weber Grill Academy voor de ultieme BBQ workshop. Neem uw collega’s of zakenrelaties mee in de Weber Business to Business barbecuebeleving. Tevens kunnen wij een Grill-Academy uitvoeren bij u op locatie. We stellen uw dag geheel op maat samen. Bel of mail voor de mogelijkheden. Info@BBQ-exclusief.nl

Grill Academy Delft

Het team:

De professionals van Barbecue Exclusief verzorgen al sinds 2011 Weber workshops onder de naam Grill Academy. Met al deze ervaring in huis zorgen ze er voor dat elke workshop een succes wordt en dat u met de nodige barbecuekennis huiswaarts gaat. Leren barbecueën, eten, drinken, lachen en vooral beleven! De passie voor het barbecueën brengen wij graag over op mensen die graag willen leren barbecueën. Barbecue-Exclusief voert meer dan 250 barbecue workshops, Masterclasses en Clinics per jaar. Ook met een grote groep van 100+ bent u bij Barbecue-Exclusief aan het juiste adres. Ons motto: niet kijken, maar zelf doen met voor iedereen verkrijgbare ingrediënten. Patrick: “Een workshop dient thuis pas zijn echte uitwerking te krijgen, als men de Weber ontsteekt. Alles wat we tijdens de workshop doen, moeten mensen thuis direct in de praktijk kunnen brengen.”

Klik hier voor de data en om uw Grill Academy te boeken

 

Grill Academy Delft