Onze Grill-Academy lokaties

Naast onze lokatie in Delft, waar wij vanaf 2018 de Certified By Weber workshops verzorgen, hebben wij 4 vaste lokaties in het land om bedrijven en particulieren een heerlijke culinaire reis te geven met onze Weber Grill-Academy's. Los van de Weber Grill-Academy kunt u ook een bbq workshop op deze lokatie boeken voor uw bedrijf of met een groep.

Zelf een lokatie? Naast onze eigen  lokaties is het uiteraard mogelijk om uw BBQ workshop of bedrijfsevent op uw eigen lokatie of een lokatie naar uw keuze uit te voeren. Informeer naar de mogelijkheden om dit bij uw eigen horecapartner te organiseren of op uw bedrijfslokatie.

Barbecue Experience Store Delft

Een workshop volgen in het kloppende hart van ons barbecue bedrijf is een ware beleving. Met meer dan 100 opgestelde barbecues in de winkel en keuze uit vele merken, typen en grootte van barbecues maken van elke workshop een feest. Gelegen naast de Makro in Delft, gratis parkeren en gelegen dicht bij het station, A13 en A4. Deze lokatie leent zich uitstekend of barbecue workshops en de Weber Grill-Academy tot 30 personen. Wil jij een workshop vieren met je vrienden, vanaf 12 personen ben je hier van harte welkom. 

 

 

Sol Beach Scheveningen

Aan het strand in het bruisende Scheveningen organiseren wij al sinds 2011 verschillende barbecue workshops in samenwerking met de uitbaters Tom en Marcel. Vanaf 25 personen kan je hier terecht voor een culinair barbecue avontuur aan het strand. Of voor onze Weber Classic BBQ workshop at the Beach. Wil je na het grillen nog lekker stappen, dan is Sol Beach in Scheveningen de aangewezen lokatie. Voor bedrijven is dit een lokatie voor vergaderen en grillen.

Vanaf dit seizoen verzorgen wij hier de Weber Classic BBQ workshop at the Beach. Strandpaviljoen SolBeach in Scheveningen onderscheidt zich al jaren door een eigenzinnig concept. De informele mediterrane sfeer, oog voor kwaliteit en een persoonlijke benadering, zorgen voor een perfecte strandbeleving. Boek hem voor het najaar.

 

BBQ beleving in Hartje Amsterdam

De BBQ-workshop-lokatie bij De Pits Keuken zorgt voor een beleving van het ware barbecueën, in het hartje van Amsterdam. Na ontvangst met een heerlijke bak koffie, uitgeserveerd door de gastronomische medewerkers van De Pits Keuken, nemen we u mee op een culinaire reis, waarin een hoop lol, genieten en lekker eten centraal staan. Niet alleen toekijken, maar ook echt alles zelf doen, onder begeleiding van de professionals van Barbecue Exclusief.

Voor de zakelijke gasten kunnen wij businessevenementen voor klanten, relaties of medewerkers - tot een maximum van 100 personen - een culinaire invulling geven. Mail of bel ons als u vragen heeft. We kunnen tevens een Grill Academy uitvoeren bij u op locatie. We stellen uw dag, middag of avond geheel op maat samen. Bel of mail voor de mogelijkheden! 

Moment Beach Monster/ Ter Heijde

Een nieuwe lokatie voor onze Grill-Academy. Wat knusser dan het drukke Scheveningen, maar zeker zo gezellig. Moments Beach wordt gerund door Roy en Danielle twee gezellige en enthousiaste gastheren. Met een passie voor het barbecuen hebben zij hun deuren voor ons geopend. Ook hier kunnen onze gasten terecht voor hun bedrijfspartij, teambuilding, prive feest of gewoon deelnemen aan een Weber Grill-Academy.

 

Klik hier voor de data en om uw Grill Academy te boeken