Grill-Academy Amsterdam

Grill-Academy Amsterdam

De Pits Keuken is de derde Grill Academy-lokatie van Barbecue Exclusief gespecialiseerd in BBQ workshops voor bedrijven.  Tijdens een Business to Business Grill Academy bij De Pits Keuken ervaart u samen met uw klanten of collega’s de echte Weberbeleving. Zakelijke groepen vanaf 25 tot 100 personen gaan een culinaire barbecue reis maken vergezeld met een heerlijk drankje. Op de Grill Academy bij De Pits Keuken bieden wij tevens veel faciliteiten voor bedrijven. Een mooie vergaderruimte, een wijnbar en natuurlijk de Weber Grill Academy. Neem uw collega’s of zakenrelaties mee in de Business-to-Business-barbecuebeleving van Weber. U vindt het allemaal in Amsterdam; gelegen aan de Zuidas, achter het Olympisch Stadion, uitgevoerd door Barbecue Exclusief. Met de Pits Keuken hebben wij ook een maatschappelijke Missie.

BBQ beleving in Hartje Amsterdam

De Grill Academy bij De Pits Keuken is gespecialiseerd in grotere groepen. Wij zorgen ervoor dat uw klanten een heerlijk beleving van het ware barbecueën ervaren in het hartje van Amsterdam. Na ontvangst met een heerlijke bak koffie, uitgeserveerd door de gastronomische medewerkers van De Pits Keuken, nemen we u mee op een culinair reisje, waarin een hoop lol, genieten en lekker eten centraal staan. Niet alleen kijken, maar zelf alles doen onder begeleiding van de professionals van Barbecue Exclusief.

Grill-Academy business

Persoonlijke aandacht van Grillmasters

Bij Barbecue Exclusief werken geen koks en verkopers, maar louter professionele barbecuefanaten, die niet laten zien hoe goed zij zijn, maar hoe goed u bent! Kom naar de Grill Academy (alleen voor zakelijke klanten) bij De Pits Keuken en ervaar de ultieme barbecuebeleving, waarin u zelf het middelpunt bent. Zie, proef en ervaar het echte barbecueën!

Als klant van De Pits Keuken maakt u het mogelijk dat wij stageplaatsen en leerwerkplekken kunnen bieden aan jongeren die soms net dat beetje meer zorg en aandacht nodig hebben. Jongeren kunnen bij ons onder begeleiding van een erkend leermeester het horeca-vak leren en werknemersvaardigheden opdoen..

De Pits Amsterdam:

Mail ons voor een business barbecue workshop op maat.

 

Contact en vragen:

Barbecue-Exclusief
015-3105735
info@barbecue-exclusief.nl

Lokatie adres:

De PITS is gevestigd in Pand Zuid
IJsbaanpad 9-11-13
Amsterdam-Zuid