Weber Grill Academy SnowWorld Zoetermeer

grill academy zoetermeer

De professionals van Barbecue Exclusief verzorgen al sinds 2011 Weber workshops onder de naam Grill Academy. Met al deze ervaring in huis zorgen ze er voor dat elke workshop een succes wordt en dat u met de nodige barbecuekennis huiswaarts gaat. Leren barbecueën, eten, drinken, lachen en vooral beleven! De passie voor het barbecueën brengen wij graag over op mensen die graag willen leren barbecueën. Barbecue-Exclusief voert meer dan 250 barbecue workshops, Masterclasses en Clinics per jaar uit. Ook met een grote groep voor uw bedrijf van 100+ bent u bij Barbecue-Exclusief aan het juiste adres. Ons motto: niet kijken, maar zelf doen met voor iedereen verkrijgbare ingrediënten. Patrick: “Een workshop dient thuis pas zijn echte uitwerking te krijgen, als men de Weber ontsteekt. Alles wat we tijdens de workshop doen, moeten mensen thuis direct in de praktijk kunnen brengen.”

Vraag een zakelijke offerte aan via [email protected] 

 

Klik hier voor de data en om uw Grill Academy te boeken

 

Unieke Outdoor living lokatie
Wie denkt dat je bij SnowWorld alleen in de winter terecht kan om te oefenen met skiën heeft het helemaal mis. Barbecue-Exclusief en SnowWorld hebben de handen ineen geslagen om een geweldige BBQ locatie neer te zetten waarin de Grill-Academy van Weber de boventoon voert.
Een barbecue workshop met meer aandacht en meer exclusiviteit. Een Grill Academy waarin u de echte Weber beleving ervaart. Barbecue Exclusief onder leiding van Patrick Wolf en Chris Janssen nemen u mee naar de mooiste en grootste Grill-Academy locatie van Nederland bij SnowWorld in Zoetermeer. Niet zomaar een Grill-Academy, maar in alle opzichten een unieke Outdoor Living beleving! Voeg hieraan toe het prachtige aanbod Weber barbecues en de sfeervolle ambiance van Outdoor living bij SnowWorld en je hebt een succesvolle combinatie te pakken. Een Grill-Academy op deze locatie is werkelijk een culinair en leerzaam feest.

Vlees wat net van de barbecue is gekomen en gemaakt is door gasten van de bbq workshop in Zoetermeer.

 

De workshops zijn zo georganiseerd dat ze plek bieden aan kleine groepen of losse cursisten, waarin u de meest smaakvolle en leuke gerechten leert maken. In SnowWorld hebben wij nagenoeg alle typen Webers staan. Op die manier kan er zoveel mogelijk persoonlijke aandacht worden gegeven aan iedere gast en iedere wens. De gerenommeerde Weber Grill Masters leren u alles over het betere barbecueën en geven u allerlei nuttige tips over de Weber grillmethodes.
De veelzijdigheid die de Weber producten te bieden hebben kunt u daadwerkelijk terplaatse ervaren, u mag er mee werken, voelen, ruiken en uiteindelijk ervan proeven. Kom naar de Weber Grill-Academy in Zoetermeer en ervaar de ultieme barbecuebeleving waarin u zelf met middelpunt bent. Zie, proef en ervaar het echte barbecueën!

Zakelijk
De Grill-Academy bij SnowWorld biedt plaats voor groepen vanaf 25 tot 250 of groter. Wij bieden naast het barbecueën veel outdoor faciliteiten voor bedrijven. U kunt hier skiën, mountainbiken, actieve spellen spelen etc. Een mooie vergaderruimte, exclusieve wijnen, wijnproeverijen en natuurlijk de Weber Grill Academy. Neem uw collega’s of zakenrelaties mee in de Weber Business to Business barbecuebeleving. Tevens kunnen wij een Grill-Academy uitvoeren bij u op locatie. We stellen uw dag geheel op maat samen. Bel of mail voor de mogelijkheden.
Patrick en Chris heten u van harte welkom en staan klaar om hun barbecue passie met u te delen!

Vraag een offerte aan via [email protected] 

 

Klik hier voor de data en om uw Grill Academy te boeken

 

Grill-academy Zoetermeer waarbij er verschillende Weber barbecues te zien zijn.