Weber Grill-Academy

De Weber® Grill Academy is de crème de la crème wat de barbecuewereld te bieden heeft als het gaat om workshops. Ervaren barbecue professionals leren u tijdens deze Grill Academy de fijne kneepjes van het barbecueën, door ons ook wel ‘Weberen’ genoemd. 

Weber Grill Academy Experience

De Weber Grill Academy is niet zomaar een barbecue workshop, maar een unieke experience: geen hobbyisten die u een paar leuke barbecue tips meegeven, maar door Weber gecertificeerde Grill Masters die u de geheimen van het echte barbecueën leren.

Onder het genot van een hapje en een drankje tonen getrainde professionals u tijdens deze vier uur durende, gevarieerde barbecue-workshop hoe u een compleet menu op uw barbecue kunt bereiden. U geniet van deze ervaring, van het heerlijke resultaat en leert de fijne kneepjes van het grillen. U kunt deze kennis gelijk thuis toepassen, zowel op een Weber barbecue als op een ander type barbecue.

Tijdens de Grill Academy van Weber komen uiteraard de meest gebruikte technieken uitgebreid aan bod en ontvangt u tevens nuttige tips met betrekking tot bijvoorbeeld aansteken, onderhoud en praktische accessoires.

Op al onze locaties geven wij de Weber® Grill Academy in een kleinere exclusieve setting voor maximaal 25 gasten. Of u nu een Basis, Exclusive of een van de Specials boekt: wij maken er een feest van. Heeft u geen of weinig barbecue ervaring, begin bij de basis, neem wat vrienden mee en geniet een middag of avond van het echte barbecueën. U zult zien dat u om bent na deze Weber Grill Academy Experience!

Uiteraard kan u de Grill-Academy ook met uw bedrijf boeken. Vanaf 20 personen maken van elk bedrijfsevent een ware BBQ beleving. Zowel in Delft als in Amsterdam kunnen wij voor u een gezellig avond samenstellen geheel naar uw wens. Onze Grill-Academy locatie in Amsterdam is speciaal ingericht voor bedrijven of groepen vanaf 25 tot 100 personen. Meer informatie voor bedrijven vindt u hier.

 

Weber Grill Academy Delft

BOEK hier uw Grill Academy Delft

 

Weber Grill Academy Leidschendam:

BOEK hier uw Grill Academy Leidschendam

 

Weber Grill Academy Amsterdam:

BOEK hier uw Grill Academy in Amsterdam