Weber Grill-Academy

Grill-Academy barbecue exclusief

De Weber® Grill Academy is de crème de la crème wat de barbecuewereld te bieden heeft als het gaat om workshops. Geen hobbyisten, maar U leert onder leiding van een ervaren professionele en door Weber® gecertificeerde Grill Master de fijne kneepjes van het betere barbecueën, door ons ook wel ‘Weberen’ genoemd. Onder het genot van een hapje en een drankje tonen getrainde professionals u tijdens deze vier uur durende, gevarieerde barbecue-workshop hoe u een compleet menu op uw barbecue kunt bereiden.

Hierbij komen uiteraard de meest gebruikte technieken uitgebreid aan bod en ontvangt u tevens nuttige tips met betrekking tot bijvoorbeeld aansteken, onderhoud en praktische accessoires.

Wij hebben dit jaar onze derde Grill-Academy locatie geopend en wel in Amsterdam en onze vaste stek in Delft, verruild voor een grotere locatie met horeca voorziening in Leidschendam. De Weber® Grill-Academy, in samenwerking met Barbecue Exclusief, vindt u dit jaar op het strand van Monster (bij strand Paviljoen Moments Beach), bij Barbecue Exclusief in Delft/Leidschendam bij de Bles en in de Pitskeuken in Amsterdam-Zuid.

Op al onze locaties geven wij de Weber® Grill Academy in een kleinere exclusieve setting voor maximaal 25 gasten. Of u nu een Basis, Exclusive of een van de Specials boekt. Wij maken er een feest van. Heeft u geen of weinig barbecue ervaring, begin bij de basis, neem wat vrienden mee en geniet een middag of avond van het echte barbecueën. 

barbecue workshop strand

Uiteraard kan je de Grill-Academy ook met je bedrijf boeken. Vanaf 20 personen maken van elk bedrijfsevent een ware BBQ beleving. Meer informatie voor bedrijven, vindt u hier.

Onze vaste gasten zullen zich afvragen: "wat is er met Sol Beach gebeurd?". Bij Sol Beach doen wij geen Grill Academy's meer, maar organiseren wij alleen nog culinaire Grill Workshops voor grote groepen. Wil je met een groep vrienden, collega's of gewoon eens iets anders met de BBQ doen, mail ons en wij stellen een gaaf voorstel op voor een culinaire uitspatting op het strand van Scheveningen.

Grill Academy Weber Delft/Leidschendam:

BOEK hier uw Grill Academy Leidschendam

 

Grill Academy Weber Moments Beach:

BOEK hier uw Grill Academy on the Beach

 

Grill Academy Weber Amsterdam:

BOEK hier uw Grill Academy in Amsterdam