Weber Grill-Academy

De Weber Grill Academy van Barbecue Exclusief

De Weber® Grill Academy is de crème de la crème wat de barbecuewereld te bieden heeft als het gaat om workshops. Ervaren barbecue professionals leren u tijdens deze Grill Academy de fijne kneepjes van het barbecueën, door ons ook wel ‘Weberen’ genoemd. 

 

BOEK hier uw Grill Academy

 

Weber Grill Academy Experience

De Weber Grill Academy is niet zomaar een barbecue workshop, maar een unieke experience: geen hobbyisten die u een paar leuke barbecue tips meegeven, maar door Weber gecertificeerde Grill Masters die u de geheimen van het echte barbecueën leren.

Onder het genot van een hapje en een drankje tonen getrainde professionals u tijdens deze vier uur durende, gevarieerde barbecue-workshop hoe u een compleet menu op uw barbecue kunt bereiden. U geniet van deze ervaring, van het heerlijke resultaat en leert de fijne kneepjes van het grillen. U kunt deze kennis gelijk thuis toepassen, zowel op een Weber barbecue als op een ander type barbecue.

Tijdens de Grill Academy van Weber komen uiteraard de meest gebruikte technieken uitgebreid aan bod en ontvangt u tevens nuttige tips met betrekking tot bijvoorbeeld aansteken, onderhoud en praktische accessoires.

Collage van verschillende Weber Grill Academy cursussen

Of u nu een Basis, Exclusive of een van de Specials boekt: wij maken er een feest van. Heeft u geen of weinig barbecue ervaring, begin bij de basis, neem wat vrienden mee en geniet een middag of avond van het echte barbecueën. U zult zien dat u om bent na deze Weber Grill Academy Experience!

 

BOEK hier uw Grill Academy

 

Unieke Outdoor living locatie: SnowWorld Zoetermeer

Wie denkt dat je bij SnowWorld alleen in de winter terecht kan om te oefenen met skiën heeft het helemaal mis. Barbecue-Exclusief en SnowWorld hebben de handen ineen geslagen om een geweldige BBQ locatie neer te zetten waarin de Grill-Academy van Weber de boventoon voert.
Een barbecue workshop met meer aandacht en meer exclusiviteit. Een Grill Academy waarin u de echte Weber beleving ervaart. Barbecue Exclusief onder leiding van Patrick Wolf en Chris Janssen nemen u mee naar de mooiste en grootste Grill-Academy locatie van Nederland bij SnowWorld in Zoetermeer. Niet zomaar een Grill-Academy, maar in alle opzichten een unieke Outdoor Living beleving! Voeg hieraan toe het prachtige aanbod Weber barbecues en de sfeervolle ambiance van Outdoor living bij SnowWorld en je hebt een succesvolle combinatie te pakken. Een Grill-Academy op deze locatie is werkelijk een culinair en leerzaam feest.

grill academy zoetermeer

De workshops zijn zo georganiseerd dat ze plek bieden aan kleine groepen of losse cursisten, waarin u de meest smaakvolle en leuke gerechten leert maken. In SnowWorld hebben wij nagenoeg alle typen Webers staan. Op die manier kan er zoveel mogelijk persoonlijke aandacht worden gegeven aan iedere gast en iedere wens. De gerenommeerde Weber Grill Masters leren u alles over het betere barbecueën en geven u allerlei nuttige tips over de Weber grillmethodes.
De veelzijdigheid die de Weber producten te bieden hebben kunt u daadwerkelijk ter plaatse ervaren, u mag er mee werken, voelen, ruiken en uiteindelijk ervan proeven. Kom naar de Weber Grill-Academy in Zoetermeer en ervaar de ultieme barbecuebeleving waarin u zelf met middelpunt bent. Zie, proef en ervaar het echte barbecueën!

Weber Grill Academy voor bedrijven

De Grill-Academy bij SnowWorld biedt plaats voor groepen vanaf 25 tot 250 of groter. Wij bieden naast het barbecueën veel outdoor faciliteiten voor bedrijven. U kunt hier skiën, mountainbiken, actieve spellen spelen etc. Een mooie vergaderruimte, exclusieve wijnen, wijnproeverijen en natuurlijk de Weber Grill Academy. Neem uw collega’s of zakenrelaties mee in de Weber Business to Business barbecuebeleving. Tevens kunnen wij een Grill-Academy uitvoeren bij u op locatie. We stellen uw dag geheel op maat samen. Bel of mail voor de mogelijkheden.
Patrick en Chris heten u van harte welkom en staan klaar om hun barbecue passie met u te delen!

Vraag een offerte aan via [email protected]

 

BOEK hier uw Grill Academy