Weber Grill-Academy

grill-academy Delft

De Weber® Grill Academy is de crème de la crème wat de barbecuewereld te bieden heeft als het gaat om workshops. Geen hobbyisten, maar U leert onder leiding van een ervaren professionele en door Weber® gecertificeerde Grill Master de fijne kneepjes van het betere barbecueën, door ons ook wel ‘Weberen’ genoemd. Onder het genot van een hapje en een drankje tonen getrainde professionals u tijdens deze vier uur durende, gevarieerde barbecue-workshop hoe u een compleet menu op uw barbecue kunt bereiden. U geniet van deze ervaring, van het heerlijke resultaat en leert de fijne kneepjes van het grillen. U kunt deze kennis gelijk thuis toepassen, zowel op een Weber barbecue als op een ander type barbecue.

Tijdens de Weber® Grill Academy komen uiteraard de meest gebruikte technieken uitgebreid aan bod en ontvangt u tevens nuttige tips met betrekking tot bijvoorbeeld aansteken, onderhoud en praktische accessoires.

Op al onze locaties geven wij de Weber® Grill Academy in een kleinere exclusieve setting voor maximaal 25 gasten. Of u nu een Basis, Exclusive of een van de Specials boekt: wij maken er een feest van. Heeft u geen of weinig barbecue ervaring, begin bij de basis, neem wat vrienden mee en geniet een middag of avond van het echte barbecueën. 

Uiteraard kan je de Grill-Academy ook met je bedrijf boeken. Vanaf 20 personen maken van elk bedrijfsevent een ware BBQ beleving. Zowel in Delft als in Amsterdam kunnen wij voor u een gezellig avond samenstellen geheel naar uw wens. Onze Grill-Academy lokatie in Amsterdam is speciaal ingericht voor bedrijven of groepen vanaf 25 - 100 personen. Meer informatie voor bedrijven, vindt u hier.

 

Weber Grill Academy Delft

BOEK hier uw Grill Academy Delft                 

 

Weber Grill Academy Leidschendam:

BOEK hier uw Grill Academy Leidschendam

 

Weber Grill Academy Amsterdam:

BOEK hier uw Grill Academy in Amsterdam