Grill-Academy Amsterdam

De Weber® Grill Academy is de crème de la crème wat de barbecuewereld te bieden heeft als het gaat om workshops. Geen hobbyisten, maar U leert onder leiding van een ervaren professionele en door Weber® gecertificeerde Grill Master de fijne kneepjes van het betere barbecueën, door ons ook wel ‘Weberen’ genoemd. Onder het genot van een hapje en een drankje tonen getrainde professionals u tijdens deze vier uur durende, gevarieerde barbecue-workshop hoe u een compleet menu op uw barbecue kunt bereiden.

De Pits Keuken Amsterdam-Zuid is de vierde BBQ-workshop-lokatie van Barbecue Exclusief. Net als in Delft en op het Zuid-Hollandse strand, organiseren we ook deze lokatie barbecue-workshops met meer aandacht en meer exclusiviteit, voor bedrijven en particulieren. Tijdens een BBQ-workshop bij De Pits Keuken ervaart u de echte Weberbeleving. U vindt het allemaal in Amsterdam; gelegen aan de Zuidas, achter het Olympisch Stadion, uitgevoerd door Barbecue Exclusief. Met de Pits Keuken hebben wij ook een maatschappelijke Missie.

BBQ beleving in Hartje Amsterdam

De BBQ-workshop-lokatie bij De Pits Keuken zorgt voor een beleving van het ware barbecueën, in het hartje van Amsterdam. Na ontvangst met een heerlijke bak koffie, uitgeserveerd door de gastronomische medewerkers van De Pits Keuken, nemen we u mee op een culinaire reis, waarin een hoop lol, genieten en lekker eten centraal staan. Niet alleen toekijken, maar ook echt alles zelf doen, onder begeleiding van de professionals van Barbecue Exclusief. Of u nu met een groepje vrienden komt of voor een business barbecue workshop, iedereen zal met een voldaan gevoel naar huis gaan.

Persoonlijke aandacht van Grillmasters

De workshops zijn zo georganiseerd dat ze plek bieden aan groepen tot maximaal 25 personen, zodat we altijd optimale aandacht hebben voor iedereen. Wij leren u de meest perfecte gerechten bereiden, onder het genot van een drankje, begeleid door een hoop gezelligheid. De gerenommeerde Weber Grillmasters van Barbecue Exclusief leren u alles over het betere barbecueën en geven u allerhande nuttige tips over de Webergrillmethodes.

Bij Barbecue Exclusief werken geen koks en verkopers, maar louter professionele barbecuefanaten, die niet laten zien hoe goed zij zijn, maar hoe goed u bent! Kom naar de Grill Academy (alleen voor zakelijke klanten) bij De Pits Keuken en ervaar de ultieme barbecuebeleving, waarin u zelf het middelpunt bent. Zie, proef en ervaar het echte barbecueën!

Business

Sinds 1 januari 2018 voeren wij de Weber Grill Academy tevens uit bij De Pits Keuken in Amsterdam. Een mooie vergaderruimte, informele ruimtes voor een netwerkpraatje en natuurlijk de Weber Grill Academy is de unieke lokatie voor particulieren en Bedrijven om te genieten van de Creme de la Crema onder de barbecue workshops. Neem uw vrienden, familie, collega’s of zakenrelaties mee naar onze derde Weber Grill-Academy lokatie aan de Zui-as in Amsterdam.

Voor de zakelijke gasten kunnen wij businessevenementen voor klanten, relaties of medewerkers - tot een maximum van 100 personen - een culinaire invulling geven. Mail of bel ons als u vragen heeft. We kunnen tevens een Grill Academy uitvoeren bij u op locatie. We stellen uw dag, middag of avond geheel op maat samen. Bel of mail voor de mogelijkheden! 

Als klant van De Pits Keuken maakt u het mogelijk dat wij stageplaatsen en leerwerkplekken kunnen bieden aan jongeren die soms net dat beetje meer zorg en aandacht nodig hebben. Jongeren kunnen bij ons onder begeleiding van een erkend leermeester het horeca-vak leren en werknemersvaardigheden opdoen..

De Pits Amsterdam:

Klik hier voor de data en om uw Grill-Academy BBQ workshop te boeken

 

Contact en vragen:

Barbecue-Exclusief
015-3105735
info@barbecue-exclusief.nl

Lokatie adres:

De PITS is gevestigd in Pand Zuid
IJsbaanpad 9-11-13
Amsterdam-Zuid