Grill-Academy Leidschendam/Voorburg

Een barbecue workshop met meer aandacht en meer exclusiviteit. Een Grill Academy waarin u de echte Weber beleving ervaart.

Sinds 1 januari 2018 zijn wij met de Grill-Academy vanuit ons Barbecue belevingscentrum in Delft verhuisd naar Leidschendam om meer culinaire aandacht aan onze cursisten te bieden. Op het BBQ Experience Center in Delft worden vanaf 1 januari alleen de Certified By Weber barbecue workshops gegeven. De Grill-Academy zijn zo georganiseerd dat ze plek bieden aan kleine groepen, waarin u de meest perfecte gerechten leert maken. U wordt optimaal begeleid door onze professionele Grill Masters. Staat uw barbecue er niet tussen? Wij pakken hem erbij, want wij hebben alle typen Weber staan, dus geeft van te voren uw wensen door. Op die manier kan er zoveel mogelijk persoonlijke aandacht worden gegeven aan iedere gast. De gerenommeerde Weber Grill Masters leren u alles over het betere barbecueën en geven u allerlei nuttige tips over de Weber grillmethodes.

Alles wat Weber te bieden heeft, dat ziet u, daar mag u mee werken en dat kunt u proeven. Wij hebben geen koks en verkopers, maar enkel professionele barbecuefanaten die niet laten zien hoe goed zij zijn, maar hoe goed u bent! Zie, proef en ervaar het echte barbecueën! Check ook onze locaties op het strand in Monster of onze hagelnieuwe locatie in Amsterdam.

Business

Het Barbecue-Exclusief biedt tevens veel faciliteiten voor bedrijven. Bij de Grill-Academy in Leidschendam beschikken wij over een mooie vergaderruimte, en natuurlijk de Weber Grill Academy voor de ultieme BBQ workshop. Neem uw collega’s of zakenrelaties mee in de Weber Business to Business barbecuebeleving. Tevens kunnen wij een Grill-Academy uitvoeren bij u op locatie. We stellen uw dag geheel op maat samen.

 

Klik hier voor de data en om uw Grill Academy te boeken