Bedrijfsbarbecue workshops

Gasten die de Grill-Academy zakelijke bbq event aan het volgen zijn.

Veel zakendeals worden gesloten onder het genot van een heerlijk diner. Sluit de deal ook eens tijdens een bedrijfsbarbecue workshop of Business Grill Academy. Voor bedrijven en groepen organiseren wij speciale Bedrijfsbarbecue workshops, Grill Academy’s of arrangementen met grillcompetities. Met veel plezier maken wij, eventueel samen met u, volledig op maat gemaakte culinaire hoogstandjes. Al onze barbecue-evenementen worden begeleid door professionele – door Weber gecertificeerde – Grill Masters. 

De kracht van onze zakelijke workshops zit hem in het 'zelf en samen doen'. Koken is leuk, koken is lekker, en koken brengt samenhorigheid in een groep. Wij maken van elk BBQ event een unieke eet beleving. Een bedrijfs bbq workshop kan op een van onze locaties, of bij u op locatie.

 

Mail ons voor een bedrijfsbarbecue workshop op maat.

 

BBQ op locatie

Bespaar op uw werkkostenregeling en laat de bedrijfsbarbecue bij u op locatie uitvoeren. Binnen een uur toveren wij een parkeerplaats, bedrijfstuin, parkeergarage, lobby om tot een waar BBQ paradijs. Wij regelen alles, van tafels, bestek, borden tot tenten, BBQ's, dranken, glazen, noem het maar op. Feestje afgelopen? Dan is alles weer opgeruimd en nemen wij de afwas weer mee.

BBQ workshop op locatie met een foto van een mooie locatie waar alles ingericht is voor de bbq

Bedrijfsuitje BBQ bij Barbecue Exclusief

Naast dat u uw zakelijke relaties mee kan nemen naar een barbecue workshop, is het natuurlijk ook een goed idee om dit als bedrijfsuitje te doen. Een bedrijfsfeest met heerlijk eten van de barbecue, wie wilt dat nou niet? Koken met collega's wordt steeds populairder als bedrijfsuitje. Bij Barbecue Exclusief kunnen we de bedrijfsbarbecue voor u organiseren en zijn uw werknemers ook zelf bezig met barbecueën. Met de barbecue- of kookworkshop als bedrijfsuitje leren ze écht barbecueën en kunnen dat gelijk toepassen in de praktijk.  

Grill-Academy Zoetermeer

Wie denkt dat je bij SnowWorld alleen in de winter terecht kan om te oefenen met skiën heeft het helemaal mis. Barbecue-Exclusief en SnowWorld hebben de handen ineen geslagen om een geweldige BBQ locatie neer te zetten waarin de Grill-Academy van Weber de boventoon voert.
Een bedrijfsbarbecue workshop met meer aandacht en meer exclusiviteit. Een Grill Academy waarin u de echte Weber beleving ervaart. Barbecue Exclusief onder leiding van Patrick Wolf en Chris Janssen nemen u mee naar de mooiste en grootste Grill-Academy locatie van Nederland bij SnowWorld in Zoetermeer. Niet zomaar een Grill-Academy, maar in alle opzichten een unieke Outdoor Living beleving! Voeg hieraan toe het prachtige aanbod Weber barbecues en de sfeervolle ambiance van Outdoor living bij SnowWorld en je hebt een succesvolle combinatie te pakken. Een Grill-Academy op deze locatie is werkelijk een culinair en leerzaam feest. Meer informatie

Mail ons voor een Bedrijfsbarbecue workshop op maat.

Lokaties & Samenwerkingspartners

Bent u toch opzoek naar een externe locatie waar u uw gasten wilt ontvangen, misschien dat we u kunnen helpen. Hieronder vindt u een lijst met partners door geheel west Nederland, waar wij BBQ workshops voor u kunnen organiseren. Wij nemen al uw organisatorische vraagstukken uit handen en regelen uw gehele evenement.

Strand Paviljoen SOL Beach Scheveningen

De Bles in Stompwijk

SnowWorld Spaarnwoude

Culinair ‘buitenkoken’ met relaties of personeel

 

Een bedrijfsbarbecue in volle gang met de ondergaande zon.