Onze Weber Grill Academy locaties

Wij hebben 4 vaste locaties in het land om bedrijven en particulieren een heerlijke culinaire reis te geven met onze Weber Grill-Academy's. Los van de Weber Grill-Academy kunt u ook een bbq workshop op deze locatie boeken voor uw bedrijf of met een groep.

Zelf een locatie? Dat kan ook! Wij bieden onze BBQ workshops niet alleen op onze eigen locaties aan. U kunt bij ons ook kiezen voor een BBQ workshop op locatie. U kiest dan zelf de locatie van uw BBQ en wij komen naar u toe. Informeer naar de mogelijkheden om dit bij uw eigen horecapartner te organiseren of op uw bedrijfslocatie.

 

Samenwerking met SnowWorld

Sinds februari 2019 hebben wij een exclusieve samenwerking met SnowWorld. Hier kunnen wij het gehele jaar door onze gasten de ultieme BBQ beleving geven, zowel binnen als buiten. Deze locaties lenen zich uitstekend voor barbecue workshops en de Weber Grill-Academy vanaf 25 personen. 

 

 

 

SnowWorld Zoetermeer

Wie denkt dat je bij SnowWorld alleen in de winter terecht kan om te oefenen met skiën heeft het helemaal mis. Barbecue-Exclusief en SnowWorld hebben de handen ineen geslagen om een geweldige BBQ locatie neer te zetten waarin de Grill-Academy van Weber de boventoon voert. Niet zomaar een Grill-Academy, maar in alle opzichten een unieke Outdoor Living beleving! Voeg hieraan toe het prachtige aanbod Weber barbecues en de sfeervolle ambiance van Outdoor living bij SnowWorld en je hebt een succesvolle combinatie te pakken.

 

SnowWorld Spaarnwoude

Als je in Zoetermeer bij SnowWorld begint met barbecuen, dan kan het niet uitblijven dat je andere lokaties van SnowWorld ook gaat bedienen. En zo geschiede. Onder de rook van Amsterdam en Haarlem, verzorgen wij barbecue workshops onder de vlag van de Weber Grill Academy bij SnowWorld (voorheen SnowPlanet) in Spaarnwoude. Zakelijke groepen vanaf 25 personen genieten hier van een culinair avontuur, het gehele jaar door. Boek een leuke teambuildingsactiviteit in de sneeuw, gevolgd door een heerlijke culinaire BBQ workshop.

 

Sol Beach Scheveningen

Aan het strand in het bruisende Scheveningen organiseren wij al sinds 2011 verschillende barbecue workshops in samenwerking met de uitbaters Tom en Marcel. Vanaf 25 personen kan je hier terecht voor een culinair barbecue avontuur aan het strand. Wil je na het grillen nog lekker stappen, dan is Sol Beach in Scheveningen de aangewezen locatie. Voor bedrijven is dit een locatie voor vergaderen en grillen.

Vanaf dit seizoen verzorgen wij hier de Weber Classic BBQ workshop at the Beach. Strandpaviljoen SolBeach in Scheveningen onderscheidt zich al jaren door een eigenzinnig concept. De informele mediterrane sfeer, oog voor kwaliteit en een persoonlijke benadering, zorgen voor een perfecte strandbeleving.