Big Green Egg XL - Met onderstel

€2.492,00 €2.349,00
Op voorraad
Alle merken door onze eigen BBQ experts getest
€10,- Korting op een Weber Grill-Academy bij aanschaf van een buitenkeuken
Laat je vakkundig adviseren in onze winkel
Op alle merken minimaal 10 jaar garantie

Big Green Egg XL - Met onderstel

Gebaseerd op jarenoude Aziatische kooktechnieken is de Big Green XL tot het klaarmaken van verschillende gerechten in staat. In combinatie met de Big Green XL accessoires maakt u in een handomdraai de lekkerste gerechten. Wilt u vlees bakken of braden? Dat kan. Een lekkere pizza vers van de barbecue? Ook dat is mogelijk. U kunt uw nieuwe Big Green XL gebruiken voor het bereiden van onder andere:

   Vlees

   Groenten

   Pizza

   Brood

Deze veelzijdigheid geeft koken een hele nieuwe dimensie, en zorgt ervoor dat u overal en altijd van verschillende soorten maaltijden kunt genieten. Door de fantastische samenstelling en de stevigste materialen is de Big Green Egg wel duizenden keren te gebruiken zonder dat de kwaliteit hier onder gaat lijden.

Big Green Egg XL: heerlijk, ruim, veilig

Niet alleen heeft u met de Big Green Egg XL een prettige, ruime en efficiënte barbecue te pakken, maar hij is ook nog eens ontzettend veilig. De barbecue wordt aan de buitenkant namelijk niet heet. Zo zult u of uw kinderen de handen niet branden aan de Big Green Egg. Dit speciale keramiek zorgt er ook voor dat de barbecue aan de binnenkant niet aangetast wordt door de temperatuur buiten. Zo kunt u op elk moment van het jaar allerlei maaltijden op de Big Green Egg bereiden.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen