Big Green Egg

Wat is een Big Green Egg nou precies en waarom hebben wij die naast Weber in het assortiment? The Big Green Egg is er voor de echte foodies en BBQ die-hards. Waar outdoorcooking op een stalen barbecue stopt, gaat een Big Green Egg verder.

Wij hebben op veler verzoek de Big Green Egg toegevoegd aan het assortiment, omdat dit product ons productaanbod compleet maakt. Big Green Egg is net als Weber een premium barbecuemerk, waarmee u uw culinaire wereld volledig op zijn kop zet. De Big Green Egg gaat net een stapje verder als het gaat om slowcooking, roken en smaakbeleving. Kom langs voor een demo van de Big Green Egg en laat u overtuigen. Bezoek de webshop als u op zoek bent naar een nieuwe Big Green Egg of bezoek onze winkel voor een tweedehands Big Green Egg.

Wilt u graag meer leren over het barbecuen met een Big Green Egg barbecue? Meld u dan aan voor een van onze Big Green Egg workshops op onze barbecue workshop locaties.

 

 De Big Green Egg koop je bij Barbecue Exclusief, de barbecue-specialist van Nederland.

 

Wat maakt de Big Green Egg zo bijzonder?
De Big Green Egg is de meest effectieve outdoorcooker op de markt. Een smoker en een grill in één! Door de unieke rondomverwarming wordt voedsel sneller bereid, droogt het niet uit en behoudt het optimaal de smaak, geur en kleur. De combinatie van een dikke keramieke wand en een perfecte airflow zorgt voor een perfecte temperatuurscontrole van 2 graden nauwkeurig en een waanzinnig kookresultaat. Het speciaal ontwikkelde en gepatenteerde keramiek zorgt voor een ultieme smaakbeleving. Big Green Egg; de absolute marktleider in keramisch koken en dat al meer dan 40 jaar!

Het keramiek is speciaal ontwikkeld door NASA. Big Green Egg heeft de exclusieve rechten deze technologie te gebruiken voor haar producten. Hiermee is Big Green Egg een uniek en onverwoestbaar product, onder alle omstandigheden. Het Big Green Egg-concept (USA) bestaat al 40 jaar en blijft zich voortdurend ontwikkelen. Dit maakt Big Green Egg de absolute marktleider in haar segment, met levenslange garantie op de producten. In Nederland onderscheidt Big Green Egg zich verder door een uitstekende Customer Support.

Demofilm "Aansteken en Doven" van de Big Green Egg

  Demofilm "Temperatuurbeheersing" van de Big Green Egg