Big Green Egg informatie

Weer of geen weer, de Big Green Egg krijg je niet koud. Door de keramische schaal heeft de Big Green Egg geen last van omgevingsinvloeden als wind, regen, sneeuw, etc. Kijk ook naar de meest gestelde vragen.

Wat maakt de Big Green Egg zo bijzonder?

De Big Green Egg is de meest effectieve outdoorcooker op de markt. Een smoker en een grill in één! Door de unieke rondomverwarming wordt voedsel sneller bereid, droogt het niet uit en behoudt het optimaal de smaak, geur en kleur. De combinatie van een dikke keramieke wand en een perfecte airflow zorgt voor een perfecte temperatuurscontrole van 2 graden nauwkeurig en een waanzinnig kookresultaat. Het speciaal ontwikkelde en gepatenteerde keramiek zorgt voor een ultieme smaakbeleving. Big Green Egg: de absolute marktleider in keramisch koken en dat al meer dan 40 jaar!

Het keramiek is speciaal ontwikkeld door NASA. Big Green Egg heeft de exclusieve rechten deze technologie te gebruiken voor haar producten. Hiermee is Big Green Egg een uniek en onverwoestbaar product, onder alle omstandigheden. Het Big Green Egg-concept (USA) bestaat al 40 jaar en blijft zich voortdurend ontwikkelen. Dit maakt Big Green Egg de absolute marktleider in haar segment, met levenslange garantie op de producten. In Nederland onderscheidt Big Green Egg zich verder door een uitstekende Costumer Support.

De Big Green Egg biedt ontzettend veel mogelijkheden voor de echte liefhebber. In een barbecue workshop bekijken we deze mogelijkheden en leren we om de barbecue om meerdere manieren te gebruiken. Lees hier meer over een Big Green Egg workshop!

Denkt erover een Big Green Egg te kopen? Kom dan langs bij onze winkel in Delft voor een uitgebreide kennismaking met de Big Green Egg!

Demofilm "Aansteken en Doven" van de Big Green Egg

  Demofilm "Temperatuurbeheersing" van de Big Green Egg