Business barbecue workshop

Business barbecue

Veel zakendeals worden gesloten onder het genot van een heerlijk diner. Sluit de deal ook eens tijdens een barbecueworkshop of Business Grill Academy. Voor bedrijven en groepen organiseren wij speciale barbecueworkshops, Grill Academy’s of arrangementen met grillcompetities. Met veel plezier maken wij, eventueel samen met u, volledig op maat gemaakte culinaire hoogstandjes. Al onze barbecue-evenementen worden begeleid door professionele – door Weber gecertificeerde – Grill Masters. Laat het evenement culinair begeleiden door een wijnproeverij met exclusieve merken als Salentein of Ramon Bilbao of een bierproeverij van de Delftse Stadsbrouwerij de Koperen Kat en uw diner is echt compleet.

 

De kracht van dit soort activiteiten zit hem in het ‘zelf doen’ en het hoge entertainmentgehalte. Onze Grill Masters leren u en uw gasten met een barbecue omgaan, door u grotendeels zelf uw lunch of diner te laten bereiden. Een bezoek aan of van Barbecue Exclusief staat garant voor een unieke eetbeleving waar nog lang over nagepraat zal worden. Voor de zakelijke gasten hebben wij twee barbecue workshop variaties samengesteld: de Basis Business BBQ workshop en de Premium Business BBQ workshop. Check onze locaties welke het beste bij uw bedrijf past.

Culinair ‘buitenkoken’ met relaties of personeel

BBQ workshop B2B

Vergaderen en Grillen

Naast het grootste aanbod van Weber® barbecues, biedt Barbecue Exclusief de mogelijkheid om te vergaderen op een unieke locatie. In onze business room verzorgen wij verschillende management- en communicatietrainingen in combinatie met gezellige en vooral leerzame barbecueworkshops. Tijdens deze zogeheten Weber Grill Academy staat de samenwerking met en tussen onze gasten centraal. Naast de Grill Academy bieden we verschillende andere barbecue workshops voor zakenrelaties aan. Heeft u zelf een specifieke wens voor een zakelijke barbecue? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden! 

 

Neem uw klanten, medewerkers of collega’s voor een vergadering eens mee naar Barbecue Exclusief. Geniet tijdens het vergaderen, in onze zeer complete business room, van heerlijke lunches voor u bereidt op een Weber® barbecue. Na uw formele vergadering kan een wijn- of bierproeverij zorgen voor een ‘cooling down’ waarna u, met z’n allen, een ontspannende en culinaire Grill Academy volgt.

Barbecue Exclusief is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Informeer naar de mogelijkheden door een mail te sturen naar info@barbecue-exclusief.nl. We brengen met veel plezier een vrijblijvende offerte uit.