Business barbecue workshop

Grill-Academy B2B

Veel zakendeals worden gesloten onder het genot van een heerlijk diner. Sluit de deal ook eens tijdens een barbecueworkshop of Business Grill Academy. Voor bedrijven en groepen organiseren wij speciale barbecueworkshops, Grill Academy’s of arrangementen met grillcompetities. Met veel plezier maken wij, eventueel samen met u, volledig op maat gemaakte culinaire hoogstandjes. Al onze barbecue-evenementen worden begeleid door professionele – door Weber gecertificeerde – Grill Masters. 

De kracht van onze zakelijke workshops zit hem in het 'zelf en samen doen'. Koken is leuk, koken is lekker, en koken brengt samenhorigheid in een groep. Wij maken van elk BBQ event een unieke eet beleving. Een zakelijke BBQ workshop kan op een van onze lokaties, of bij u op lokatie.

 

Mail ons voor een business barbecue workshop op maat.

 

BBQ op lokatie

Bespaar op uw werkkostenregeling en laat uw BBQ event bij u op lokatie uitvoeren. Binnen een uur toveren wij een parkeerplaats, bedrijfstuin, parkeergarage, lobby om tot een waar BBQ paradijs. Wij regelen alles, van tafels, bestek, borden tot tenten, BBQ's, dranken, glazen, noem het maar op. Feestje afgelopen? Dan is alles weer opgeruimd en nemen wij de afwas weer mee.

BBQ workshop op lokatie

 

Grill-Academy Zoetermeer

Wie denkt dat je bij SnowWorld alleen in de winter terecht kan om te oefenen met skiën heeft het helemaal mis. Barbecue-Exclusief en SnowWorld hebben de handen ineen geslagen om een geweldige BBQ locatie neer te zetten waarin de Grill-Academy van Weber de boventoon voert.
Een barbecue workshop met meer aandacht en meer exclusiviteit. Een Grill Academy waarin u de echte Weber beleving ervaart. Barbecue Exclusief onder leiding van Patrick Wolf en Chris Janssen nemen u mee naar de mooiste en grootste Grill-Academy locatie van Nederland bij SnowWorld in Zoetermeer. Niet zomaar een Grill-Academy, maar in alle opzichten een unieke Outdoor Living beleving! Voeg hieraan toe het prachtige aanbod Weber barbecues en de sfeervolle ambiance van Outdoor living bij SnowWorld en je hebt een succesvolle combinatie te pakken. Een Grill-Academy op deze locatie is werkelijk een culinair en leerzaam feest. Meer informatie

Mail ons voor een business barbecue workshop op maat.

 

Samenwerkingspartners

Bent u toch opzoek naar een externe lokatie waar u uw gasten wilt ontvangen, misschien dat we u kunnen helpen. Hieronder vindt u een lijst met partners door geheel west Nederland, waar wij BBQ workshops voor u kunnen organiseren. Wij nemen al uw organisatorische vraagstukken uit handen en regelen uw gehele evenement.

Strand Paviljoen SOL Beach Scheveningen

De Bles in Stompwijk

Strand paviljoen Zout In Zandvoort

De Pits keuken Amsterdam-Zuid

De Breek Hoorn NH

Culinair ‘buitenkoken’ met relaties of personeel