Business barbecue workshop

Business barbecue

Veel zakendeals worden gesloten onder het genot van een heerlijk diner. Sluit de deal ook eens tijdens een barbecueworkshop of Business Grill Academy. Voor bedrijven en groepen organiseren wij speciale barbecueworkshops, Grill Academy’s of arrangementen met grillcompetities. Met veel plezier maken wij, eventueel samen met u, volledig op maat gemaakte culinaire hoogstandjes. Al onze barbecue-evenementen worden begeleid door professionele – door Weber gecertificeerde – Grill Masters. Laat het evenement culinair begeleiden door een wijnproeverij met exclusieve merken als Salentein of Ramon Bilbao of een bierproeverij van de Delftse Stadsbrouwerij de Koperen Kat en uw diner is echt compleet.

Bekijk onze nieuwe lokatie bij SnowWorld in Zoetermeer 

De kracht van dit soort activiteiten zit hem in het ‘zelf doen’ en het hoge entertainmentgehalte. Onze Grill Masters leren u en uw gasten met een barbecue omgaan, door u grotendeels zelf uw lunch of diner te laten bereiden. Een bezoek aan of van Barbecue Exclusief staat garant voor een unieke eetbeleving waar nog lang over nagepraat zal worden. Wij verzorgen de barbecue workshops bij u op lokatie of op onze twee zakelijke lokatie in Amsterdam of bij SnowWorld in Zoetermeer.

Culinair ‘buitenkoken’ met relaties of personeel

BBQ workshop B2B

Vergaderen en Grillen

Barbecue Exclusief biedt ook de mogelijkheid om te vergaderen, outdoor activiteiten te boeken in combinatie met een lekkere BBQ workshop. Wij verzorgen verschillende management- en communicatietrainingen in combinatie met gezellige en vooral leerzame barbecueworkshops alles in het teken van communicatie of teambuilding, uiteraard geheel op maat gemaakt. Tijdens deze zogeheten Weber Grill Academy staat de samenwerking met en tussen onze gasten centraal. Naast de Grill Academy bieden we verschillende andere barbecue workshops voor zakenrelaties aan. Heeft u zelf een specifieke wens voor een zakelijke barbecue? Neem contact op en we bespreken de mogelijkheden! 

Informeer naar de mogelijkheden door een mail te sturen naar info@barbecue-exclusief.nl. We brengen met veel plezier een vrijblijvende offerte uit.