BBQ kopen bij Barbecue Exclusief!

Wilt u een bbq kopen en bent u op zoek naar een barbecue waar u de komende jaren plezier van heeft? Dan bent u bij Barbecue Exclusief op de juiste plek om een barbecue te kopen! Bij Barbecue Exclusief vindt u alleen het beste van het beste op barbecuegebied. Wij testen alle barbecues zelf en alleen als onze Grill Masters de barbecue goed genoeg vinden, nemen wij deze op in het assortiment en kunt u de barbecue kopen. Kijk hieronder voor een kleine greep uit het assortiment van Barbecue Exclusief, of kom naar onze experience store in Delft en bekijk de barbecues in het echt!

Barbecue kopen

Een bbq kopen doen veel mensen niet van de ene op de andere dag. Er is veel keuze in verschillende prijscategorieën, dus hier wilt u u eerst in verdiepen voordat u ertoe over gaat daadwerkelijk een bbq te kopen. Als u op zoek gaat naar een barbecue, is het verstandig om te weten wat u belangrijk vindt aan een barbecue. Vragen die u zoal kunt stellen zijn: Gaat u vaak barbecuen? Wilt u barbecuen op gas of op houtskool? Als u gaat barbecuen, is dat dan vaak voor een grote groep? Aan de hand hiervan kunt u beslissen of u bij de grote barbecues moet kijken of juist een kleinere barbecue moet kopen die wat goedkoper is. Bij Barbecue Exclusief helpen we u graag persoonlijk verder in onze store in Delft. U kunt in onze store terecht voor eerlijk en uitgebreid advies voordat u een bbq gaat kopen. Wilt u nu al een barbecue kopen? Bekijk dan het aanbod in de webwinkel. 

Weber Barbecues

De woorden 'Weber' en 'Barbecue' worden vaak in één adem genoemd. Niet zo vreemd gezien het brede aanbod van barbecues dat Weber voert. Voor gasbarbecues, houtskool barbecues en smokers bent u bij Weber op het juiste adres. Bekijk het hele aanbod Weber barbecues.

Big Green Egg kopen

Als u wat meer exclusiviteit vraagt bij een barbecue, dan kunt u ervoor kiezen om een Big Green Egg te kopen. Big Green Egg barbecues is een absoluut premium barbecuemerk. Roken, slowcooking en een bijzondere smaakbeleving zijn sleutelwoorden bij barbecuen met een Big Green Egg barbecue. Wilt u een Big Green Egg kopen? Kom dan langs in Delft of bekijk het aanbod aan Big Green Egg barbecues.

Napoleon Grills

De gasbarbecues van Napoleon zijn een ware aanwinst voor iedere barbecuer. Met veel gemak maakt u met een Napoleon barbecue de lekkerste spareribs of beefs klaar. De Napoleon Grills zijn beschikbaar in verschillende formaten. Zo wordt barbecuen voor grote of kleine groepen een koud kunstje.

Heeft u vragen of wilt u een of meerdere barbecues van dichtbij bekijken of uitproberen? Kom naar onze winkel in Delft en beleef barbecueën. Tijdens onze Grill Academy's kunt u uw favoriete barbecues zelf in het echt bekijken en uitproberen. Zo kunt u een goede, gedegen keuze maken voordat u tot aanschaf overgaat.