BBQ kopen bij Barbecue Exclusief!

Wilt u een bbq kopen en bent u op zoek naar een barbecue waar u de komende jaren plezier van heeft? Dan bent u bij Barbecue Exclusief op de juiste plek om een barbecue te kopen! Bij Barbecue Exclusief vindt u alleen het beste van het beste op barbecuegebied. Wij testen alle barbecues zelf en alleen als onze Grill Masters de barbecue goed genoeg vinden, nemen wij deze op in het assortiment en kunt u de barbecue bij ons in de winkel vinden. Kijk hieronder voor een kleine greep uit het assortiment van Barbecue Exclusief, of kom naar onze Experience Store in Delft en bekijk de barbecues in het echt!

Barbecue kopen

Een bbq kopen doen veel mensen niet van de ene op de andere dag. Er is veel keuze in verschillende prijscategorieën, dus hier wilt u u eerst in verdiepen voordat u ertoe over gaat daadwerkelijk een bbq te kopen. Als u op zoek gaat naar een barbecue, is het verstandig om te weten wat u belangrijk vindt aan een barbecue. Vragen die u zoal kunt stellen zijn: Gaat u vaak barbecueën? Wilt u barbecueën op gas of op houtskool? Als u gaat barbecueën, is dat dan vaak voor een grote groep?

Aan de hand van het antwoord op deze laatste vraag kunt u beslissen, of u bij de grote barbecues moet kijken, of juist een kleinere barbecue moet aanschaffen die wat goedkoper is. Bij Barbecue Exclusief helpen we u graag persoonlijk verder in onze store in Delft. U kunt in onze store terecht voor eerlijk en uitgebreid advies voordat u een bbq gaat kopen. Wilt u nu een barbecue kopen? Bekijk dan het aanbod in de webwinkel. 

Weber Barbecues

De woorden 'Weber' en 'Barbecue' worden vaak in één adem genoemd. Niet zo vreemd gezien het brede aanbod van barbecues dat Weber voert. Voor gasbarbecues, houtskool barbecues en smokers bent u bij Weber op het juiste adres. Bekijk het hele aanbod Weber barbecues.

Big Green Egg kopen

Als u wat meer exclusiviteit vraagt bij een barbecue, dan kunt u ervoor kiezen om een Big Green Egg te kopen. Big Green Egg barbecues is een absoluut premium barbecuemerk. Roken, slowcooking en een bijzondere smaakbeleving zijn sleutelwoorden bij barbecueën met een Big Green Egg barbecue. Wilt u een Big Green Egg kopen? Kom dan langs in Delft of bekijk het aanbod aan Big Green Egg barbecues.

Napoleon Grills

De gasbarbecues van Napoleon zijn een ware aanwinst voor iedere barbecuer. Met veel gemak maakt u met een Napoleon barbecue de lekkerste spareribs en beefs klaar. De Napoleon Grills zijn beschikbaar in verschillende formaten. Zo wordt barbecueën voor grote of kleine groepen een koud kunstje.

Heeft u vragen of wilt u een of meerdere barbecues van dichtbij bekijken of uitproberen? Kom naar onze winkel in Delft en beleef barbecueën. Tijdens onze Grill Academy's kunt u uw favoriete barbecues zelf in het echt bekijken en uitproberen. Zo kunt u een goede, gedegen keuze maken voordat u tot aanschaf overgaat.

Kwalitatieve bbq's

Met de barbecues van BBQ Exclusief zit u altijd goed. Wij bieden namelijk enkel barbecues die kwalitatief hoogwaardig zijn en waar wij zelf volledig achter staan. 

Ons assortiment bestaat uit barbecues van de gerenommeerde merken Weber, Napoleon Grill, Big Green Egg en Kamado Joe. Elke bbq in ons assortiment hebben wij als bbq experts zelf getest en goedgekeurd. 

Barbecue kopen? Vergelijk eerst verschillende merken barbecues!

We raden u aan om eerst goed na te gaan wat voor soort barbecue u wilt of nodig hebt. Niet elke barbecue werkt hetzelfde of heeft dezelfde eigenschappen.

  • Zoekt u bijvoorbeeld een zeer veelzijdige barbecue? Dan is de Big Green Egg uitermate geschikt. Op een Big Green Egg barbecue kunt u veel verschillende soorten ingrediënten en gerechten bereiden. De Big Green Egg is bijvoorbeeld geschikt voor de bereiding van: brood, vlees, groenten en pizza.
  • De Napoleon Grill is niet zomaar een bbq, maar het zijn gehele outdoor keukens. Dit merk is uitermate geschikt om lekker te barbecueën in de buitenlucht. 
  • Een Kamado Joe is goed geschikt om in te bouwen in een buitenkeuken. 
  • Weber is een zeer veelzijdig barbecue merk: het biedt houtskoolbarbecues, gasbarbecues en smokers. Voor ieder wat wils dus! 

U ziet: de ene barbecue is de andere niet. Wilt u uitgebreid advies over welke barbecue of barbecues bij uw wensen zouden passen? Hebt u vragen over een bepaalde barbecue? Neem gerust contact met ons op, of kom langs in Delft in onze Barbecue Experience Store en bekijk daar de barbecues in het echt.

Een goede bbq: de investering waard!

Een goede bbq is de investering waard. Als u een kwalitatieve bbq van hoogwaardig materiaal koopt, kost dit meer dan een bbq van een B-merk. Wij zien echter steeds weer dat het op de lange termijn vele malen verstandiger is om voor kwaliteit te kiezen. Een goede bbq gaat jaren mee en hoeft dus niet om de zoveel jaar vervangen te worden, zoals dat wel het geval kan zijn als u een goedkope bbq aanschaft.

Dit scheelt op de lange termijn geld en bespaart u ook de frustratie die een goedkopere bbq kan opleveren. Daarnaast is het beter voor het milieu om een goede bbq aan te schaffen: u hebt langer plezier van deze bbq en hoeft dus niet om de zoveel tijd een nieuwe bbq aan te schaffen.

Met een kwalitatieve bbq van een vooraanstaand merk kunt u jarenlang grillen, smoken en slowcooken. Een goede bbq bezorgt u vele gezellige avonden met vrienden en familie, waarbij u samen geniet van heerlijk, vers bereid eten. 

Bekijk online ons assortiment van de verschillende merken die wij verkopen: Weber, Big Green Egg, Napoleon Grill en Kamado Joe. Vindt u het toch moeilijk kiezen als u de barbecues niet in het echt ziet? Kom dan eens langs om onze barbecues van dichtbij te bekijken in onze BBQ Experience Store in Delft. Al onze barbecues staan hier uitgestald en u kunt onze medewerkers al uw vragen stellen. Zij staan u graag te woord en adviseren u met plezier over het type bbq dat bij u en uw eetgewoonten past.

Koopt u een bbq bij ons en werkt deze onverhoopt na een tijdje niet meer naar behoren? BBQ Exclusief staat voor u klaar om u ervan te verzekeren dat u de juiste keuze hebt gemaakt door voor een kwalitatieve bbq te kiezen.