BBQ kopen bij Barbecue Exclusief!

Bent u op zoek naar een barbecue waar u de komende jaren plezier van heeft? Dan bent u bij Barbecue Exclusief op de juiste plek om een barbecue te kopen! Bij Barbecue Exclusief vindt u alleen het beste van het beste op barbecuegebied. Wij testen alle barbecues zelf en alleen als onze Grill Masters de barbecue goed genoeg vindt, nemen wij deze op in het assortiment en kunt u de barbecue kopen. Lees hieronder een korte greep uit het assortiment van Barbecue Exclusief, of kom naar onze experience store in Delft!

Barbecue kopen

Als u op zoek gaat naar een barbecue is het belangrijk om te weten wat u belangrijk vindt aan een barbecue. Vragen die u zoal kunt stellen zijn: Gaat u vaak barbecuen? Wilt u barbecuen op gas of op kolen? Als u gaat barbecuen, is dat dan vaak voor een grote groep? Aan de hand hiervan kunt u beslissen of u een grote barbecue moet kopen of juist een  kleinere barbecue die wat goedkoper is. Bij Barbecue Exclusief helpen we u hier graag persoonlijk bij verder in onze store in Delft. Wilt u nu al een barbecue kopen? Bekijk dan het aanbod in de webwinkel. 

Weber Barbecues

De woorden 'Weber' en 'Barbecue' worden vaak in één adem genoemd. Niet zo vreemd gezien het brede aanbod van barbecues dat Weber voert. Voor gasbarbecues, houtskool barbecues en smokers bent u bij Weber op het juiste adres. Bekijk het hele aanbod Weber barbecues.

Big Green Egg kopen

Als u wat meer exclusiviteit vraagt bij een barbecue, dan kunt u ervoor kiezen om een Big Green Egg te kopen. Big Green Egg barbecues is een absoluut premium barbecuemerk. Roken, slowcooking en een bijzondere smaakbeleving zijn sleutelwoorden bij barbecuen met een Big Green Egg barbecue. Wilt u een Big Green Egg kopen? Kom dan langs in Delft of bekijk het aanbod aan Big Green Egg barbecues.

Napoleon Grills

De gasbarbecues van Napoleon zijn een ware aanwinst voor iedere barbecuer. Met veel gemak maakt u met een Napoleon barbecue de lekkerste spareribs of beefs klaar. De Napoleon Grills zijn beschikbaar in verschillende formaten. Zo wordt barbecuen voor grote of kleine groepen een koud kunstje.

Heeft u vragen of wilt u de barbecue van dichtbij bekijken of uitproberen? Kom naar onze winkel in Delft en beleef barbecueën. Tijdens onze Grill Academy's kunt u uw favoriete barbecue zelf uitproberen en zodoende een goede, gedegen keuze maken voordat u tot aanschaf overgaat.