Big Green Egg kopen

Wat is een Big Green Egg nou precies en waarom hebben Big Green Egg barbecues in het assortiment naast de Weber barbecues? The Big Green Egg is er voor de echte foodies en BBQ die-hards. Waar outdoorcooking op een stalen barbecue stopt, gaat een Big Green Egg bbq verder.

Wij hebben op veler verzoek de Big Green Egg toegevoegd aan het assortiment, omdat dit product ons productaanbod compleet maakt.

De Big Green Egg koopt u bij Barbecue Exclusief, de barbecue-specialist van Nederland.

Pagina 1 van 2

Big Green Egg premium merk

Big Green Egg is net als Weber een premium barbecuemerk, waarmee u uw culinaire wereld volledig op zijn kop zet. De Big Green Egg gaat net een stapje verder als het gaat om slowcooking, roken en smaakbeleving. Kom langs voor een demo van de Big Green Egg en laat u overtuigen. Bezoek de webshop als u opzoek bent naar een nieuwe Big Green Egg of bezoek onze winkel in Delft voor een tweedehands Big Green Egg. 

Barbecues in verschillende maten

Big Green Eggs zijn er in verschillende maten, zo is er de Big Green Egg Medium en de Big Green Egg Large. Bij de Medium Big Green Egg kunt u heerlijk met de familie barbecuen en past hij prima in iedere kleine tuin, op een balkon of dakterras. Bij de Large Big Green Eeg is de diameter van het rooster bijna 10 centimeter groter dan bij zijn kleine broertje. Voor barbecuen met een groter gezelschap is de grote Big Green Egg uitermate geschikt.

Specificaties Big Green Egg Barbecues

Big Green Eggs hebben perfecte barbecue specificaties. De temperatuur is goed regelbaar tot 500 a 600 graden Celsius en de warmte wordt bovendien zeer goed vast gehouden door de keramische schaal van de barbecue. De Big Green Egg maakt het mogelijk om groenten en vlees op verschillende manieren te bereiden. Of u nu wilt roken, bakken of gaat voor slow cooking, alles is mogelijk met deze prachtige barbecue.

Een bolvormige barbecue 

De vorm van de Big Green Egg is niet zomaar willekeurig bedacht. Door zijn vorm geeft het niet alleen verschillende mogelijkheden tot bereiding van uw vlees en groenten, het zorgt er bovendien voor dat smaak- en voedingsstoffen behouden blijven tijdens het bereiden van het eten.

Big Green Egg kopen

Bekijk rustig ons assortiment aan Big Green Eggs en de bijbehorende specificaties. Op een Big Green Egg is het bereiden van een overheerlijke barbecuemaaltijd zeer gemakkelijk. Gebruikers van deze barbecues zijn dan ook zeer te spreken over hun barbecue. De Big Green Egg geeft u echt waar voor uw geld! Naast barbecues heeft Barbecue Exclusief ook accessoires en tafels voor de Big Green Egg in het assortiment.

Weer of geen weer, de Big Green Egg krijgt u niet koud. Door de keramische schaal heeft de Big Green Egg geen last van omgevingsinvloeden als wind, regen, sneeuw, etc. Meer weten, lees meer  

Wilt u echt alles uit uw Big Green Egg barbecue halen, dan zou een Big Green Egg workshop u daar perfect bij kunnen helpen. Lees meer over barbecue workshops.