Big Green Egg kopen

Wat is een Big Green Egg nu precies en waarom hebben wij barbecues van Big Green Egg in het assortiment, naast de Weber barbecues, de Kamado Joe en de Napoleon Grills? De Big Green Egg is er voor de echte foodies en BBQ die-hards. Waar outdoorcooking op een stalen barbecue stopt, gaat een Big Green Egg bbq verder.

Wij hebben op veler verzoek de Big Green Egg toegevoegd aan het assortiment, omdat dit product ons productaanbod compleet maakt.

De Big Green Egg kopen? Dat doet u bij Barbecue Exclusief, de barbecue-specialist van Nederland.

Pagina 1 van 2

Big Green Egg premium merk

Big Green Egg is, net als Weber, een premium barbecuemerk, waarmee u uw culinaire wereld volledig op zijn kop zet. De Big Green Egg gaat net een stapje verder als het gaat om slowcooking, roken en smaakbeleving. Kom langs voor een demo van de Big Green Egg en laat u overtuigen. Bezoek de webshop als u op zoek bent naar een nieuwe Big Green Egg of bekijk de verschillende varianten van 'het groene ei' in het echt in onze winkel in Delft. 

Barbecues in verschillende maten

Big Green Eggs zijn er in verschillende maten, zo is er de Big Green Egg Medium en de Big Green Egg Large. Bij de Medium Big Green Egg kunt u heerlijk met de familie barbecuen: het mediumformaat past prima in iedere kleine tuin, op een balkon of dakterras. Bij de Large Big Green Eeg is de diameter van het rooster bijna 10 centimeter groter dan bij zijn kleine broertje. Voor barbecuen met een groter gezelschap is de grote Big Green Egg uitermate geschikt.

Specificaties Big Green Egg Barbecues

Big Green Eggs hebben perfecte barbecue specificaties. De temperatuur is goed regelbaar tot 500 à 600 graden Celsius en de warmte wordt bovendien zeer goed vastgehouden door de keramische schaal van de barbecue. De Big Green Egg maakt het mogelijk om groenten en vlees op verschillende manieren te bereiden. Of u nu wilt roken, bakken of gaat voor slow cooking, alles is mogelijk met deze prachtige barbecue van Big Green Egg.

Een bolvormige barbecue 

De vorm van de Big Green Egg is niet zomaar willekeurig bedacht. Door zijn vorm geeft het niet alleen verschillende mogelijkheden tot bereiding van uw vlees en groenten, maar blijven bovendien de smaak- en voedingsstoffen behouden tijdens het bereiden van het eten. Houdt u dus van puur eten met een eerlijke, authentieke smaak, dan past de Big Green Egg perfect bij uw barbecuewensen.

Big Green Egg kopen

Bekijk rustig ons assortiment aan Big Green Egg barbecues en de bijbehorende specificaties. Op een Big Green Egg is het bereiden van een overheerlijke barbecuemaaltijd zeer gemakkelijk. Gebruikers van deze barbecues zijn dan ook zeer te spreken over hun barbecue. De Big Green Egg geeft u echt waar voor uw geld! Naast barbecues heeft Barbecue Exclusief ook accessoires en tafels voor de Big Green Egg in het assortiment.

Weer of geen weer, de Big Green Egg is niet gevoelig voor kou. Door de keramische schaal heeft de Big Green Egg geen last van omgevingsinvloeden als wind, regen, sneeuw, etc. Wilt u juist ook tijdens de koude wintermaanden genieten van een winterbarbecue? Met een Big Green Egg is dit geen enkel probleem. Meer weten? Lees meer over de Big Green Egg

Wilt u een Big Green Egg kopen, maar twijfelt u nog?

Wilt u overgaan tot een Big Green Egg kopen, maar twijfelt u toch omdat u niet zeker bent van uw keuze voor dit merk? Wij bieden u twee mogelijkheden om uw keuze weloverwogen te maken.

Bezoek onze barbecue winkel

In onze webshop kunt u online een bbq kopen, maar niet iedereen vindt het fijn om een barbecue te kopen zonder die eerst gezien te hebben. Twijfelt u over de keuze voor een bbq? Dan nodigen we u allereerst uit om in onze winkel de Big Green Egg te komen bekijken.

In de winkel staan de verschillende barbecues uitgestald en kunt u dus gemakkelijker vergelijken. Zo kunt u goed zien hoe de Big Green Egg er in het echt uitziet, hoe deze barbecue bediend moet worden en wat het verschil in grootte is tussen de Big Green Egg Medium en de Big Green Egg Large.

Ook staan onze medewerkers tot uw beschikking om u uitgebreide informatie te geven over de verschillende barbecues. Zij vertellen u graag waarvoor de Big Green Egg uitermate geschikt is en helpen u de juiste barbecue te kiezen die bij uw barbecue wensen past. Vertel hen waarvoor u de barbecue wilt gebruiken en zij kunnen u uitgebreid adviseren over de beste keuze voor u.

Volg een barbecue workshop

Vindt u het nog steeds moeilijk kiezen? Volg dan een workshop en probeer de Big Green Egg uit! Het volgen van een barbecue workshop bij Barbecue Exclusief is niet alleen gezellig en leerzaam, maar helpt u daarnaast ook een goede en weloverwogen keuze te maken welke barbecue het best bij u past.

Tijdens de workshop leert u de barbecues van verschillende merken nader kennen. U werkt bijvoorbeeld met de Big Green Egg, Weber en Napoleon Grill. U krijgt dus de gelegenheid tijdens onze workshops met verschillende barbecues te werken en de merken te vergelijken, zodat een Big Green Egg kopen een weloverwogen keuze wordt. U weet dan immers wat u in huis haalt, omdat u al met de Big Green Egg hebt gewerkt tijdens de workshop. Als u de workshop volgt, kunt u uiteraard ook al uw vragen stellen over de verschillende barbecues en accessoires in ons assortiment.

Ook als u de Big Green Egg juist al gekocht hebt, is deze workshop uitermate geschikt. Wilt u echt alles uit uw Big Green Egg barbecue halen, dan kan een Big Green Egg workshop u daar perfect bij helpen. Lees meer over onze barbecue workshops.