Big Green Egg Large

Binnen deze pagina vindt u alle Big Green Egg Large barbecues en bijbehorende accessoires. De Big Green Egg Large heeft een rooster van 46 centimeter, dat is bijna 10 centimeter meer dan de diameter van de Big Green Egg Medium. Bovendien heeft de Big Green Egg Large een dubbel veersysteem, wat de houtskool barbecue erg gebruiksvriendelijk maakt. Wilt u alle varianten van de Big Green Egg nog eens zien? Bekijk dan het complete aanbod aan Big Green Egg Barbecues.

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn van een Big Green Egg Large barbecue en van andere maten? Meld u dan eens aan voor een van de workshops van Barbecue Exclusief!

Min: €0
Max: €5
Geen producten gevonden...

Barbecuen met een groot gezelschap

Met deze Big Green Egg Large is succes verzekerd bij iedere barbecue met grote gezelschappen! Met een rooster van maar liefst 46 centimeter in diameter kunt u heel wat vlees en groenten tegelijk kwijt. Het kookcomfort dat deze barbecue u biedt, is zeer hoog. Geen stress meer dus als u het eten voor een groot gezelschap moet bereiden!

Bent u op zoek naar een groot formaat barbecue waarmee u voor grote gezelschappen kunt koken, of waarop u veel verschillende gerechten in één keer kunt maken? Op de Large kunt u, met hulp van wat accessoires zoals rekken en verhogers, tot wel 10 kilo vlees of vis tegelijk garen. Voor deze accessoires kunt u uiteraard ook bij Barbecue Exclusief terecht.

In onze Barbecue Experience Store in Delft kunt u de Large variant van de bekende groene bbq komen bewonderen en hem vergelijken met zijn kleinere broertje. Ook alle accessoires die u nodig hebt bij het barbecuen vindt u in onze winkel. Vind u het lastig om te kiezen tussen alle verschillende soorten, maten en modellen barbecues? Onze medewerkers staan u graag te woord! 

Specificaties Big Green Egg Large

De specificaties van Big Green Egg barbecues liegen er niet om. Zonder moeite braad of rookt u uw vlees of vis. Een RVS luchtschuif en speciale weerbestendige temperatuurmeter helpen u daarbij. Dankzij een dubbele glazuurlaag is deze Big Green Egg barbecue optimaal beschermd tegen weersinvloeden.

Big Green Egg Large kopen

Bent u een echte hobbykok of wilt u de Big Green Egg professioneel inzetten? De BGE Large is geschikt voor beide doeleinden. Vanwege zijn uitstekende specificaties is de Big Green Egg niet alleen geschikt voor particuliere doeleinden. U krijgt echt waar voor u geld. Naast de Big Green Egg Large is er ook een Medium Big Green Egg verkrijgbaar voor het barbecuen in kleinere gezelschappen. Deze barbecues zijn naar hartenlust uit te breiden met allerlei accessoires voor de Big Green Egg, die eveneens in onze webshop te verkrijgen zijn.

Wanneer u de Big Green Egg graag in het echt wilt bekijken, nodigen wij u van harte uit in onze Experience Store in Delft. Onze specialisten kunnen u adviseren over de verschillende uitvoeringen. Wilt u optimaal gebruik kunnen maken van uw Big Green Egg Large, dan zou een barbecue workshop u kunnen helpen om alles uit deze barbecue te halen. Tijdens een workshop leert u verschillende bbq's kennen door ermee te werken. Benieuwd of de BGE Large echt de bbq voor u is? Volg een bbq workshop en kom erachter!