Big Green Egg Medium

De Big Green Egg medium is een prima maat voor elke thuiskok. Door zijn beperkte afmetingen is hij bij uitstek geschikt voor de kleinere tuin, dakterras of balkon. Waar u op een Small en Minimax voor vier mensen snel ruimte te kort komt, biedt de medium Big Green Egg barbecue voldoende ruimte om een lekker gerecht voor meerdere mensen te bereiden. Wilt u toch liever wat meer ruimte op uw barbecue? Bekijk dan eens het aanbod van de grote broer van de Big Green Egg Medium: de Big Green Egg Large.

Meer weten over de mogelijkheden van een Big Green Egg barbecue? Meld u dan aan voor een workshops van Barbecue Exclusief.

Heerlijk barbecueën met gezin of vrienden

De Big Green Egg Medium wordt veel gebruikt voor kleine groepen van vier tot acht mensen. Het rooster van de barbecue heeft een doorsnee van 38 centimeter en biedt daarmee ruimte voor het garen van vier tot zes kilogram vlees dat in één keer gegaard kan worden.

Uitstekende barbecue specificaties

Net als de andere Big Green Egg barbecues heeft de medium variant van de BGE perfecte barbecue specificaties. De temperatuur van de Big Green Egg Medium is regelbaar tot 500 a 600 graden. Het keramiek waarmee de Big Green Egg gemaakt is, houdt de warmte goed vast. Bovendien biedt de vorm van de barbecue veel mogelijkheden om vlees en groenten op verschillende manieren te bereiden. De vorm zorgt er bovendien voor dat de smaak- en voedingstoffen behouden blijven tijdens het bereiden van het eten.

Big Green Egg medium kopen

Barbecue-Exclusief heeft een ruim aanbod barbecues in het assortiment. Binnen dit assortiment zijn de Big Green Egg barbecues erg populair. Het gemak waarmee er gebarbecued kan worden met de Green Egg, zorgt er voor dat eigenaren de barbecue vaak gebruiken, waardoor u waar voor uw geld krijgt bij de aanschaf van een Big Green Egg barbecue. In de webwinkel van Barbecue Exclusief vindt u verschillende varianten van de Big Green Egg Medium. U kunt de barbecue los kopen, maar kunt ook kiezen voor uitgebreidere varianten.

Bezoek onze Experience Store in Delft

Wilt u de barbecue eerst zien voordat u de aanschaf doet? Dat kan! Kom dan eens langs bij onze Experience Store in Delft. Hier vindt u een groot aanbod aan barbecues, waaronder de Big Green Egg Medium. Een specialist kan u adviseren over de kenmerken van de verschillende barbecues zodat u een goede keuze kunt maken en veel barbecue plezier heeft aan uw nieuwe barbecue!