Big Green Egg Medium

De Big Green Egg medium heeft de perfecte maat voor elke thuiskok. Door zijn beperkte afmetingen is hij bij uitstek geschikt voor de kleinere tuin, het dakterras of het balkon. Waar u op een Small en Minimax voor 4 mensen snel ruimte tekort komt, biedt de medium Big Green Egg barbecue voldoende ruimte om een lekker gerecht voor meerdere mensen te bereiden. Wilt u toch liever iets meer ruimte op uw barbecue? Bekijk dan eens het aanbod van de grote broer van de Big Green Egg medium: de Big Green Egg large.

Meer weten over de mogelijkheden van een Big Green Egg medium barbecue? Meld u dan aan voor een workshops van Barbecue Exclusief.

Min: €0
Max: €5
Geen producten gevonden...

Heerlijk barbecueën met gezin of vrienden

De Big Green Egg medium wordt veel gebruikt voor kleine groepen van 4 tot 8 mensen. Het rooster van de barbecue heeft een doorsnee van 38 centimeter en biedt daarmee ruimte voor het in één keer garen van vier tot zes kilogram vlees.

Uitstekende barbecue specificaties

Zoals van Big Green Egg barbecues verwacht mag worden, heeft de Big Green Egg medium perfecte barbecue specificaties. De temperatuur van de Big Green Egg medium is regelbaar tot 500 à 600 graden. Het keramiek waarvan de Big Green Egg medium gemaakt is, houdt de warmte goed vast. Bovendien biedt de vorm van de barbecue veel mogelijkheden om vlees en groenten op verschillende manieren te bereiden. De vorm zorgt er bovendien voor dat de smaak- en voedingstoffen behouden blijven tijdens het bereiden van het eten. 

Verschil tussen de Big Green Egg medium en large

De voedingsstoffen van uw eten en de smaak worden zowel door de Big Green Egg medium als door de Big Green Egg large goed behouden. Beide barbecues van Big Green Egg hebben dezelfde vorm en dezelfde functionaliteiten. Het enige verschil is de grootte: de Big Green Egg medium heeft een diameter van circa 38 centimeter, de grootste Big Green Egg is met een diameter van ongeveer 47 centimeter bijna 10 centimeter groter dan de Big Green Egg medium.

Big Green Egg medium kopen

Barbecue Exclusief heeft een ruim aanbod barbecues in het assortiment. Binnen dit assortiment zijn de Big Green Egg barbecues erg populair. Het gemak waarmee er gebarbecued kan worden met de Green Egg maakt dat eigenaren de barbecue vaak gebruiken. Bent u op zoek naar een kwalitatieve barbecue en schaft u een Big Green Egg medium of large aan, dan krijgt u waar voor uw geld.

In de webwinkel van Barbecue Exclusief vindt u verschillende varianten van de Big Green Egg medium. U kunt de barbecue los kopen, maar kunt ook kiezen voor uitgebreidere varianten. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen deze Big Green Egg tegelijk met het onderstel te kopen, of u koopt de Big Green Egg medium volledig uitgerust inclusief onderstel, zijtafels en hoes.

Bezoek onze Experience Store in Delft

Wilt u de Big Green Egg medium eerst zien voordat u tot aankoop overgaat? Dat kan! Kom dan eens langs bij onze Experience Store in Delft. Hier vindt u een groot aanbod aan barbecues, waaronder de Big Green Egg medium. In onze winkel kunt u ook gemakkelijk de maten van de Big Green Egg medium en large vergelijken, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor een van de twee modellen. Een specialist kan u adviseren over de kenmerken van de verschillende barbecues zodat u een goede keuze kunt maken en veel barbecue plezier heeft aan uw nieuwe barbecue!