Inbouw barbecues en buitenkeukens

Bent u creatief en in staat zelf een meubel voor een barbecue te maken? Barbecue-Exclusief biedt u een breed scala aan mogelijkheden om zelf uw buitenkeuken samen te stellen. Barbecue-Exclusief heeft barbecues van 3 branders tot modellen met 6 branders, inbouw kasten, lades en noem maar op. Bijna alles is mogelijk.

Wij hebben al veel verschillende inbouw barbecues geleverd aan grote thema horecazaken, vakantieparken en particulieren. U kunt vrijblijvend advies bij ons aanvragen over de verschillende types barbecues en de grootte van de verschillende grills. U kunt ook bij ons langskomen in onze barbecuewinkel in Delft.

napoleon Buildin

In onze showroom in Delft kunnen we u adviseren welke barbecue het beste bij u past. Dit is in de meeste gevallen een Napoleon Grill. De barbecues van Napoleon Grill zijn veelzijdig en zijn in veel verschillende maten verkrijgbaar. Ook Weber heeft modellen beschikbaar die eventueel kunnen worden gebruikt als inbouwbarbecue. Als de inbouwbarbecues van Napoleon niet passen bij uw wensen, neem dan contact met ons op om te kijken welke modellen van Weber eventueel wel aansluiten bij uw wensen. Wij kijken graag met u mee welke modellen passen bij uw vragen en eisen.

Grill-School Stompwijk

In onze Grill-school in Stompwijk bieden wij de mogelijkheid om de barbecues te proberen. Het assortiment bestaat uit de barbecues, lades, kasten, zijbranders en volledige modules om uw barbecue in te bouwen.

Leklade BBQ op de juiste plek

De barbecues van Napoleon Grills zijn speciaal ontworpen om in te bouwen, door de lekla op een dusdanige wijze te monteren dat je deze makkelijk kan verwijderen. Maak uw eigen buitenkeuken met de inbouwbarbecues van Barbecue-Exclusief.

Inbouwbarbecue kopen

Wilt u een inbouwbarbecue of een ander soort barbecue kopen, maar weet u niet goed welke het beste past bij uw wensen? De experts van Barbecue-Exclusief helpen u graag uw wensen en eisen te inventariseren. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag met het samenstellen van de juiste benodigdheden voor uw inbouwbarbecue.

Min: €0
Max: €4500