Kamado Joe

Sinds oktober ook bij Barbecue Exclusief te koop: de Kamado Joe. Gemaakt om beter te presteren en langer mee te gaan. Dat is de simpele, onwrikbare kwaliteitsnorm die maatgevend is voor alles wat we doen bij Kamado Joe – van vormgeving tot productie. Prijstechnisch wordt hier de kloof gedicht tussen de stalen houtskool barbecues en de Green Eggs.

Min: €0
Max: €2500

Kamado staat voor het Japanse woord kachel of fornuis. Er zijn Kamado modellen gevonden van ruim 4000 jaar geleden. Het is dus niet gek dat deze barbecue gezien kan worden als een van de topmodellen onder de barbecues. Een Kamado bbq wordt zelfs gebruikt in sterren-restaurants!

Wat is er speciaal aan de Kamado Joe BBQ?

Er zijn verschillende eigenschappen te noemen die maken dat de Kamado Joe tot het topsegment barbecues behoort. Naast zijn opvallende rode kleur zijn er nog meer eigenschappen karakteristiek voor de Kamado Joe:

  • - Dikke wanden van hittebestendig, keramisch materiaal
  • - Ingebouwde thermometer
  • - Control Tower luchtschuif
  • - In hoogte verstelbare, halfronde roosters voor extra veel ruimte op uw grill
  • - Uitschuifbare aslade
  • - AMP firebox, een meerdelige vuurbak wat ervoor zorgt dat de vuurbak niet breekt of scheurt
  • - Scharnier met veermechanisme voor het eenvoudig en licht openen van het deksel

Roosteren op verschillende hoogtes

De Kamado Joe beschikt over een Divide and Conquer-systeem. Dit houdt in dat de halfronde roosters in hoogte verstelbaar zijn. Dit maakt het eenvoudig om meerdere soorten voedsel tegelijkertijd te bereiden in de barbecue. Daarnaast is het mogelijk om, door middel van een warmtedeflector, de hitte gedeeltelijk te blokkeren. Dit maakt het mogelijk om direct én indirect te grillen.

Gemakkelijk te openen deksel

Het deksel van de Kamado Joe is zeer eenvoudig te openen: het geeft mee en u hoeft dus vrijwel niet te tillen bij het openen. Dit maakt de Kamado Joe zeer gemakkelijk in gebruik, ook voor mensen die bijvoorbeeld iets korter zijn. De scharnieren van het deksel zijn speciaal ontwikkeld om het aanzienlijke gewicht van het deksel van de Kamado Joe grotendeels op te vangen.

Luchtdicht afsluitbaar met RVS slot

De Kamado Joe is zeer goed luchtdicht afsluitbaar, waardoor er vrijwel geen energie verloren gaat. De RVS sluiting van de Kamado Joe is zo ontworpen dat het perfect passende deksel moeiteloos en luchtdicht sluit.

Verschillende modellen

Kamado Joe heeft verschillende modellen, waarvan Barbecue Exclusief er een aantal in het assortiment heeft:

- Kamado Joe JR

- Kamado Joe Classic II Stand Alone

- Kamado Joe Classic II

- Kamado Big Joe

Kamado BBQ kopen bij Barbecue Exclusief

De Kamado Joe barbecues behoren tot het absolute topsegment. Deze keramische BBQ's worden dan ook niet voor niks gebruikt in de allerbeste restaurants. Bij Barbecue Exclusief kunt u verschillende modellen Kamado kopen. Als u zichzelf ook wel in de tuin ziet zitten naast een prachtige Kamado Joe BBQ, bestel dan eenvoudig online uw BBQ via Barbecue Exclusief. Ook kunt u hier terecht voor een mooie Kamado BBQ aanbieding. Door de Kamado Joe in de aanbieding te kopen, bent u voordeliger uit. Dus houd deze pagina in de gaten en mis niks! Bent u nog niet zeker van het merk en twijfelt u nog tussen de Kamado BBQ kopen of een Big Green Egg kopen? Kom de barbecues dan eerst in het echt bekijken in onze barbecue winkel in Delft, wij geven u graag het advies wat u nodig heeft. Ervaar de grootste barbecue beleving van het land!