Master-Touch Limited Edition Red

Master-Touch Limited Edition Red

BESTEL HEM NU, 1 per klant en op=op

De klassieker onder de houtskoolbarbecues voor de mannen die echt iets unieks in de tuin willen hebben: bestel jouw Master Touch Limited Edition in de iconische kleur Red

Wat maakt de Master-Touch Limited Edition Red bijzonder?

De prachtige felrode Weber barbecue geeft nieuwe mogelijkheden op het gebied van barbecueën ten opzichte van oudere modellen weber barbecues. Qua uiterlijk ziet hij er misschien nagenoeg hetzelfde uit, maar toch heeft deze rode limited edition wat vernieuwde elementen dan zijn voorgangers: de One-touch 57 en de Master-Touch Weber bbq’s.

Wat is er vernieuwd?

Weber blijft continue doortesten en nieuwe ontwikkelingen doorvoeren. Bij de Master-Touch Limited Edition zijn de volgende vernieuwingen aangebracht:

  • Deze bbq beschikt over een rooster met uitneembaar middenstuk waardoor verschillende accessoires kunnen worden geplaatst voor een alternatieve bereiding. Zo kan bijvoorbeeld een GBS wok (Gourmet Barbecue Systeem), GBS pan of gevogeltestomer worden geplaatst. Deze accessoires kunnen rechtstreeks op de hittebron worden gezet.
  • Nieuwe greep op het luchtuitlaat.
  • Nieuw rooster van RVS. Naast het gebruik van RVS in plaats van staal, zijn de staven in het rooster ook dikker. Dit zorgt ervoor dat warmte langer wordt vastgehouden.
  • Grote aspan. Veel Weber barbecues beschikken over het One-Touch® reinigingssysteem waardoor u heel eenvoudig de barbecue schoon kunt maken. De aspan van de Master-Touch Limited Edition is extra groot waardoor u gerust 5 keer kunt barbecueën zonder de aspan leeg te hoeven maken.
  • Charcoal briquet holders worden meegeleverd bij de Master-Touch Limited Edition waardoor er zones kunnen worden gecreëerd. Hierdoor is het mogelijk om direct en indirect te grillen.
  • Vernieuwde wielen en onderstel. De wielen zijn een stuk steviger dan bij de oude Weber BBQ’s. De poten hebben bij de Master-Touch Limited Edition het Push-Pin systeem, zoals vaak bij tentstokken wordt gebruikt. Hierdoor is de barbecue eenvoudig te demonteren.
  • Vernieuwd zijtafeltje. Het zijtafeltje wordt niet standaard meegeleverd bij de Master-Touch Limited Edition, maar is zeker de moeite waard. Het tafeltje is voorzien van een extra poot waardoor je een stabiele werkruimte bij je barbecue creëert.