Napoleon Grills

Wat ooit begon als een fabriek voor kachels, is nu uitgegroeid tot de nummer 2 in de wereld op barbecue gebied. Napoleon Grills zijn stijlvolle barbecues van Noord-Amerikaanse origine. De barbecues van dit merk zijn oogstrelend mooi, geven prestige en zijn een waar genot om mee te werken. De Napoleon Grills onderscheiden zich van andere barbecues door het design en het gebruik van hoogwaardig RVS, wat de barbecues niet alleen een geweldig uiterlijk geeft, maar ook kwalitatief tot de absolute topper in de markt maakt.

Napoleon Grills zijn niet zomaar barbecues, maar vormen complete outdoor keukens die zeer geschikt zijn voor mensen die houden van mooie gerechten bereiden in de buitenlucht! Koop een Napoleon Grill barbecue eenvoudig online via de shop van Barbecue Exclusief, dé barbecue specialist van Nederland. U kunt ook direct online uw bbq accessoires uitzoeken.

Min: €0
Max: €6000
Napoleon Grill P500
€1.999,00

Stukprijs : €1.999,00 /
Napoleon Grill Pro 500
€2.899,00

Stukprijs : €2.899,00 /
Napoleon Grill Pro 665
€3.999,00

Stukprijs : €3.999,00 /

Napoleon Grill: korting en garantie

Koopt u bij BBQ Exclusief een buitenkeuken van Napoleon, dan geeft deze aankoop u recht op €10,- korting op een Grill Academy. Wilt u extra voordelig deelnemen aan een Grill Academy en echt goed leren grillen op uw bbq? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over onze Grill Academy of BBQ workshops.

Ook met de garantie op uw Napoleon Grill zit het goed: op elke BBQ die Barbecue Exclusief verkoopt, zit standaard 10 jaar garantie. Dit geeft al aan dat wij enkel hoogstaande producten aanbieden en dus kunnen instaan voor de kwaliteit van elke bbq die u bij ons koopt. Wilt u lang van uw bbq kunnen genieten? Kies dan voor een kwalitatieve, robuuste bbq van Barbecue Exclusief! Bekijk ons gehele aanbod, van zowel Napoleon Grill als andere vooraanstaande bbq-merken, in onze webshop.

De Napoleon Grill liever eerst in het echt zien?

Wilt u de verschillende Napoleon Grills in het echt bewonderen? In onze winkel en experience store staan veel verschillende barbecues voor u klaar, waaronder de Napoleon barbecues. Bekijk op uw gemak verschillende barbecues en grills van Napolean en andere merken en neem ook eens een kijkje bij ons uitgebreide assortiment aan barbecue accessoires.

Onze winkel is een belevenis voor klein en groot en voor jong en oud. Iedereen die van koken en barbecuen houdt, kan zijn hart ophalen in onze winkel. Naast verschillende vooraanstaande merken barbecues, zoals de Napoleon Grill, de Big Green Egg, verschillende Weber barbecues, inbouw barbecues en de Kamado Joe, zijn er ook allerhande accessoires te koop. 

De medewerkers in de winkel hebben verstand van zaken en adviseren u graag over welk merk bbq bij u past aan de hand van uw manier van barbecuen. Zij hebben zelf met de barbecues in het assortiment gewerkt en weten dus uit eigen ervaring hoe elke bbq werkt, waarvoor welke barbecue optimaal is en welke accessoires van pas komen bij welk product en welke bereidingswijze.

Kom eens langs in de winkel om de Napoleon BBQ in het echt te bewonderen en laat u adviseren over uw keuze. Bent u binnenkort de trotse bezitter van een Napoleon? De keuze is aan u.

Napoleon Grill-School

Op zoek naar een barbecue? Bij Barbecue Exclusief vindt u ze allemaal: inbouw barbecues, kleine buitenkeukens, zelf samen te stellen build-in barbecues of grotere buitenkeukens. Roept u maar, wij hebben het! Geen idee wat voor barbecue u moet kopen, welke barbecue bij u past of wat u leuk vindt? Bekijk dan eens onze barbecue cursussen. Voor zowel Napoleon Grill, de Weber als de Big Green Egg hebben wij een passend cursusaanbod. Voor Napoleon Grills hebben wij de Napoleon Grill gecertificeerde Grill-School. Op onze locatie in Stompwijk leren wij u werken op elke Napoleon Grill die u maar wilt proberen. Bij ons bereidt u geen ordinair BBQ-vlees; wij leren u gedurende 3 uur diverse culinaire gerechten bereiden op verschillende soorten barbecues.

Korting op de Grill-School bij aankoop van een Napoleon Grill

Heeft u reeds een Napoleon barbecue gekocht? Mail ons voor het actuele cursus aanbod. U krijgt €10,- korting op een Grill-Academy bij aankoop van een buitenkeuken!

Wilt u een Napoleon barbecue kopen, maar geen idee welke bij u past? Boek een cursus en vind uit welke het moet worden. Of bekijk verschillende barbecues en Napoleon Grills bij ons in de winkel!

U kunt ook een Business Barbecue bij ons boeken. Een goede teambuildingsactiviteit onder het genot van een heerlijke maaltijd die door u en uw collega's zelf bereid is op een Napoleon Barbecue.