Napoleon Grills

Wat ooit begon als een fabriek voor kachels, is nu uitgegroeid tot de nummer 2 in de wereld op barbecue gebied. Napoleon Grills zijn stijlvolle barbecues van Noord-Amerikaanse origine. De barbecues van dit merk zijn oogstrelend mooi en een waar genot om mee te werken. De Napoleon Grills onderscheiden zich van andere barbecues door het design en het gebruik van hoogwaardig RVS, wat de barbecues niet alleen een geweldig uiterlijk geeft, maar ook kwalitatief tot de absolute top in de markt maakt.

Napoleon Grills zijn niet zomaar barbecues, maar vormen complete outdoor keukens die zeer geschikt zijn voor mensen die houden van mooie gerechten bereiden in de buitenlucht! Koop een Napoleon Grill barbecue eenvoudig online via de shop van Barbecue Exclusief, dé barbecue specialist van Nederland. U kunt ook direct online uw bbq accessoires uitzoeken.

Min: €0
Max: €6000
Napoleon Grill LEX 605
€1.999,00

Stukprijs : €1.899,00 /
Napoleon Grill P500
€1.999,00

Stukprijs : €1.999,00 /
Napoleon Grill LEX 730
€2.199,00

Stukprijs : €2.399,00 /
Napoleon Grill Pro 500
€2.899,00

Stukprijs : €2.899,00 /
Napoleon Grill Pro 665
€3.999,00

Stukprijs : €3.999,00 /
Napoleon Grill Pro 825
€5.999,00

Stukprijs : €5.999,00 /

De Napoleon Grill liever eerst in het echt zien?

Wilt u de verschillende Napoleon Grills in het echt bewonderen? In onze winkel en experience store staan veel verschillende barbecues voor u klaar. Bekijk op uw gemak verschillende barbecues en grills en neem ook eens een kijkje bij ons uitgebreide assortiment aan barbecue accessoires.

Onze winkel is een belevenis voor klein en groot en voor jong en oud. Iedereen die van koken en barbecuen houdt, kan zijn hart ophalen in onze winkel. Naast verschillende vooraanstaande merken barbecues, zoals de Napoleon Grill, de Big Green Egg, verschillende Weber barbecues, inbouw barbecues en de Kamado Joe, zijn er ook allerhande accessoires te koop. 

De medewerkers in de winkel hebben verstand van zaken en adviseren u graag over welk merk bij u past aan de hand van uw manier van barbecuen. Zij hebben zelf met de barbecues gewerkt en weten dus uit eigen ervaring hoe de verschillende merken werken, waarvoor welke barbecue optimaal is en welke accessoires van pas komen bij welk product en welke bereidingswijze.

Kom eens langs in de winkel om de Napoleon in het echt te bewonderen en laat u adviseren over uw keuze. Bent u binnenkort de trotse bezitter van een Napoleon? De keuze is aan u.

Napoleon Grill-School

Op zoek naar een barbecue? Bij Barbecue Exclusief vindt u ze allemaal: inbouw barbecues, kleine buitenkeukens, zelf samen te stellen build-in barbecues of buitenkeukens. Roept u maar, wij hebben het! Geen idee wat voor barbecue u moet kopen, welke barbecue bij u past of wat u leuk vindt? Volg een van onze barbecue cursussen. Voor zowel Napoleon Grill, de Weber als de Big Green Egg hebben wij een passend cursusaanbod. Voor Napoleon Grills hebben wij de Napoleon Grill gecertificeerde Grill-School. Op onze locatie in Stompwijk leren wij u werken op elke Napoleon Grill die u maar wilt proberen. Bij ons bereidt u geen ordinair BBQ-vlees; wij leren u gedurende 3 uur diverse culinaire gerechten bereiden op verschillende soorten barbecues.

Heeft u reeds een Napoleon barbecue gekocht? Mail ons voor het actuele cursus aanbod.

Wilt u een Napoleon barbecue kopen, maar geen idee welke bij u past? Boek een cursus en vind uit welke het moet worden. Of bekijk verschillende barbecues en Napoleon Grills bij ons in de winkel!

U kunt ook een Business Barbecue bij ons boeken. Een goede teambuildingsactiviteit onder het genot van een heerlijke maaltijd die door u en uw collega's zelf bereid is op een Napoleon Barbecue.