Outdoorchef BBQ's

Bij Barbecue Exclusief zijn deze barbecues uiteraard ook beschikbaar. Onderstaand zijn de Chef Edition barbecues opgenomen. De barbecues zijn alleen te koop in onze Experience Store in Delft. Heeft u vragen over een van de Outdoorchef barbecues? Neem vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder!

Min: €0
Max: €5
Geen producten gevonden...

Outdoor chef barbecue kopen

Outdoor Chef heeft een compleet aanbod aan barbecues beschikbaar. De Outdoor Chef barbecues zijn van Zwitsers fabricaat en heeft een groot assortiment barbecues tot zijn beschikking. Er zijn zowel gasbarbecues als kolenbarbecues en buitenkeukens, voor grote gezelschappen, beschikbaar. Voor elk wat wils dus!

De barbecues van Outdoor Chef zijn voorzien van een uniek trechtersysteem om uw eten nog beter, sneller en lekkerder te kunnen bereiden. Er zijn verschillende trechtersystemen beschikbaar voor de Outdoor Chef barbecues:

  • - Easy Flip trechter systeem – Via een Easy Flip trechter kan de hitteverdeling binnen in de barbecue eenvoudig van direct naar indirect worden omgezet. Uw etenswaar wordt zowel beschermd tegen vetvlammen als voor rook;
  • - Easy Slide trechter technologie – Door middel van een draaibare trechter waarvan de ene kant open is en de andere kant geslote, kunt u zelf bepalen of uw vlees rechtstreeks boven de gloeiende kooltje ligt of dat de trechter juist wordt gebruikt voor indirect grillen;
  • - Easy reflector – Voor de elektrische barbecue bestaat een Easy Reflector, een trechtervormige schaal om de hitte gelijkmatig in de elektrische barbecue te verdelen, zodat uw etenswaar zo goed en lekker mogelijk kan worden gegaard.