Weber gasbarbecue kopen

Naast de houtskool barbecues van Weber heeft het barbecue merk ook een ruim aanbod aan gasbarbecues. Met een gas bbq maakt u eenvoudig heerlijk sappig en mals vlees voor uw gasten, maar roostert u net zo makkelijk heerlijke groenten en vis. U kunt verschillende Weber gas barbecues kopen; verschillend van maat en van onderstel. Heeft u vragen over een gas barbecue in het aanbod? Neem dan gerust contact op. Wilt u meer weten over de Weber barbecue? Bekijk alle Weber barbecues overzichtelijk op een rijtje of bekijk onze Weber houtskool barbecues

Min: €0
Max: €5
Geen producten gevonden...

Weber barbecues op gas

Met een Weber gasbarbecue kunt u heel eenvoudig het lekkerste vlees en de beste gerechten bereiden. Weber heeft barbecues die compact zijn en dus makkelijk meegenomen kunnen worden voor een dagje barbecuen in het park. Daarnaast heeft Weber ook grote gasbarbecues met werkblad tot aan complete buitenkeukens.

Verschillende modellen

Kenmerkend voor de BBQ's van Weber is de deksel. Een barbecue met deksel maakt het mogelijk om de warmte beter te regelen en het vlees, vis of andere gerechten beter te garen. De modellen van Weber op gas in het assortiment van Barbecue-Exclusief zijn onder andere:

  • - Weber Q
  • - Weber Spirit
  • - Weber Genesis
  • - Weber Summit

De Weber Q is de kleinste variant binnen de gasbarbecues van Weber en kan gemakkelijk worden meegenomen voor een kwalitatief hoogstaand etentje bij vrienden of in het park. De overige modellen zijn van meer gemakken voorzien en bieden veel comfort tijdens het bereiden van voedsel. De grootste modellen kunnen worden gebruikt als buitenkeuken en zijn van alle gemakken voorzien!

Weber Gasbarbecue kopen

Bekijk op uw gemak de specificaties van onze verschillende Weber gasbarbecues. Barbecue-Exclusief heeft een uitgebreid assortiment. Naast gasbarbecues, heeft Barbecue-Exclusief ook houtskoolbarbecues en Smokers van Weber in het assortiment. Heeft u vragen over onze Weber producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wilt u de barbecues liever in het echt komen bekijken? Dat kan in onze BBQ winkel in Delft.