Weber houtskool barbecues

Geniet van de heerlijke geur van gloeiende houtskooltjes in combinatie met overheerlijke geuren van etenswaren. Weber biedt een compleet aanbod aan houtskool barbecues, waarbij barbecuen een echte beleving wordt. De meest bekende uit het assortiment is de befaamde kogelbarbecue. Deze Master-Touch barbecue is verkrijgbaar in verschillende kleuren bij Barbecue Exclusief. Naast de populaire kogelbarbecue van Barbecue Exclusief vindt u verschillende andere houtskoolbarbecues van Weber in het assortiment. Van een kleine barbecue die gemakkelijk meegenomen kan worden tot grotere varianten zoals de Performer Premium. Meer weten over houtskool barbecues van dit befaamde merk? Bekijk alle Weber barbecues of bekijk de Weber Gas BBQ's. Uiteraard kunt u ook vrijblijvend contact opnemen!

Min: €0
Max: €5
Geen producten gevonden...

Weber houtskool bbq

Kunt u ook zo genieten van een houtskool bbq en de authentieke barbecuesfeer? Weber heeft een uitgebreid assortiment barbecues op houtskool waarvan de meesten via Barbecue-Exclusief te verkrijgen zijn. Kenmerkend voor alle barbecues van dit merk is het deksel waarmee uitstekend de warmte kan worden geregeld.

Weber Kettle en Master

Zowel de Weber Kettle, als de Master zijn stijlvolle houtskool barbecues. Veel mensen kennen deze Weber kogelbarbecue. Dit type lijkt het meest op de oorspronkelijke bbq uit 1952 gemaakt van een boei. Ondanks dat ze verder zijn ontwikkeld, lijken ze nog steeds op de houtskool barbecue uit 1952. Beide types barbecues zijn voorzien van wielen, waardoor hij makkelijk te verplaatsen is.

Weber Performer 'GBS'

In de Weber Performer is nog steeds het authentieke model te herkennen. Deze houtskool barbecue biedt meer gemak en comfort door zijn werkblad en werkhoogte. De Performer kent verschillende types. De luxe variant heeft een elektronische gas ontsteking, waardoor u de houtskool of briketten met 1 druk op de knop kunt aansteken.

Smokey Mountain Cooker

De Weber Smokey Mountain Cooker is ook op houtskool gestookt. U kunt de meest heerlijke gerecht bereiden in de bbq smoker. Met toevoeging van hout en kruiden geeft u uw gerechten een bijzondere smaak. De Smokey Mountain Cooker is verkrijgbaar in verschillende maten.

Naast de drie meest verkochte modellen, heeft Barbecue-Exclusief ook enkele andere modellen in het assortiment. Twijfelt u toch tussen een houtskool barbecue en een Weber gas bbq? Neem dan ook eens een kijkje bij onze barbecues op gas.

Weber bbq kopen

Overweegt u om een bbq op houtskool te kopen? Kijk dan op uw gemak naar de specificaties bij de verschillende types barbecues. Vraag vrijblijvend informatie aan. Wilt u graag de barbecues in het echt komen bekijken? Bezoek dan onze bbq winkel in Delft.

Uw Weber houtskoolbarbecue online kopen?

Uiteraard nodigen wij u van harte uit om in onze barbecue winkel in Delft langs te komen om een houtskool barbecue te proberen en met bbq experts uw wensen te overleggen. Mocht uw dit niet nodig vinden omdat u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u via barbecue-exclusief uw houtskool barbecue ook online kopen. Wij zorgen er dan voor dat uw bbq binnen korte tijd bij u in de tuin of op het balkon staat!

Geniet binnenkort ook van de authentieke geur, smaak en beleving van uw Weber barbecue!