Wie zijn de gezichten achter Barbecue Exclusief?

Barbecue Exclusief heeft een passie voor de mooie culinaire geneugten van het leven. Wij vinden dat genieten van mooie en lekkere producten voor iedereen weggelegd moet zijn en dat iedereen lekker grillen en buiten koken kan leren. Deze gedachte was de start van iets moois.

Barbecue Exclusief is opgestart door 2 enthousiaste mensen, Chris Janssen en Patrick Wolf, die een passie hebben voor koken, barbecueën en genieten van het leven in het algemeen. Sinds onze deuren in april 2014 geopend zijn, is ons bedrijf versterkt met enthousiaste mensen die onze passie delen; inmiddels werken wij samen met een team van 10 professionals die elk evenement tot een waar culinair feest maken en die u met liefde alles leren over culinair ‘buitenkoken’.

Sinds juni 2017 zijn wij ook erkend leerbedrijf en met de samenwerking met de Pits in Amsterdam werken wij aan stabiele werkplekken voor jongeren die het moeilijker hebben dan normaal.  Laat u en uw collega’s of vrienden en familie verrassen door ons team. Wij maken van elk event een ware barbecuebelevenis. Of u nu met 20 of 400 personen bent, maakt voor ons geen verschil; elke groep is bijzonder. Voor kinderen hebben wij speciale workshops, zodat ook zij actief kunnen deelnemen.

Chris Patrick

 

 

 === Wij maken buiten koken en -eten tot een lifestyle ==