Barbecue Experience Store

Winkel bbq exclusief

Barbecue Exclusief in Delft is dé barbecuebeleving van Nederland. Deze geweldige barbecuewinkel, van maar liefst 400 m2, was het eerste barbecuebelevingscentrum van Nederland en draagt met trots het predicaat Weber® Experience World Store en Big Green Egg Premium Store. In samenwerking met meerdere barbecue merken maken wij buiten koken en eten tot een lifestyle. Bij ons mag je niet alleen naar een nieuwe barbecue kijken, maar bij twijfel hebben wij er altijd wel een aanstaan, zodat u zelf de BBQ mag proberen.

Barbecue Exclusief staat voor een intense barbecuebeleving en exclusieve barbecueworkshops. Wij hebben een passie voor de mooie culinaire geneugten van het leven. Wij vinden dat genieten van mooie en lekkere producten voor iedereen weggelegd moet zijn.

Vergaderen, teambuilding en training of dineren met familie en vrienden.

Bij Barbecue Exclusief draait alles om culinair genieten; wij doen alles met een barbecue! Een exclusief Private Diner met vrienden en familie of een gezellig bedrijfsevenement? Wij bieden een breed scala aan culinaire belevenissen, van workshops tot teambuildingsessies, van barbecuecompetities tot ‘gewoon’ lekker samen koken op de barbecue. Het allerbelangrijkst voor ons: dat u geniet van overheerlijke gerechten en een hoop lol beleeft.

In onze businessruimte kunt u naar hartelust vergaderen met uw collega's, in combinatie met een gezellige en leerzame Grill Academy, waarbij samenwerking tussen onze gasten centraal staat.

Kortom, kom eens langs in onze BBQ belevingswereld en ervaar culinair barbecueën. U vindt bij ons alles wat barbecueën te bieden heeft en meer!    

Openingstijden en adres