Barbecue Experience Store

verbouwing winkel

De ultieme barbecuebeleving

Barbecue Exclusief in Delft is dé barbecuebeleving van Nederland. Deze geweldige barbecuewinkel, van maar liefst 400 m2, was het eerste barbecuebelevingscentrum van Nederland en draagt met trots het predicaat Weber® Experience World Store en Big Green Egg Premium Store. In samenwerking met meerdere barbecue merken maken wij buiten koken en eten tot een lifestyle. Bij ons mag u niet alleen naar een nieuwe barbecue kijken, maar bij twijfel hebben wij er altijd wel eentje aanstaan, zodat u zelf de BBQ mag uitproberen.

Voordeel van BBQ kopen in winkel

Als u vastbesloten bent om een barbecue te gaan kopen, kan het fijn zijn deze in een bbq winkel te kopen. U kunt een bbq kopen bij ons ook online doen, maar in de winkel kunt u de barbecue eerst in het echt zien en uitgebreid bekijken. Op internet is het enkel specificaties, plaatjes en reviews doorspitten. In onze bbq winkel in Delft kunt u barbecues bekijken van verschillende merken, zoals:

In onze bbq winkel kunt u ook barbecue workshops volgen. Daarnaast staat er altijd wel een bbq aan zodat u ook gelijk even kunt proberen. Proberen = weten. Bij ieder persoon past een andere barbecue, dus wees welkom in onze barbecue winkel in Delft en ervaar de verschillen tussen de bbq's. 

Barbecue workshops

Barbecue Exclusief staat voor een intense barbecuebeleving en exclusieve barbecueworkshops. Wij hebben een passie voor de mooie culinaire geneugten van het leven. Wij vinden dat genieten van mooie en lekkere producten voor iedereen weggelegd moet zijn. Wij laten u graag kennis maken met het echte barbecuen!

Binnen in bbq winkel Delft, verschillende bbq's, bbq's uitproberen

Vergaderen, teambuilding en training of dineren met familie en vrienden.

Bij Barbecue Exclusief draait alles om culinair genieten; wij doen alles met een barbecue! Een exclusief Private Diner met vrienden en familie of een gezellig bedrijfsevenement? Wij bieden een breed scala aan culinaire belevenissen, van workshops tot teambuildingsessies, van barbecuecompetities tot ‘gewoon’ lekker samen koken op de barbecue. Het allerbelangrijkst voor ons: dat u geniet van overheerlijke gerechten en een hoop lol beleeft.

In onze businessruimte kunt u naar hartelust vergaderen met uw collega's, in combinatie met een gezellige en leerzame Grill Academy, waarbij samenwerking tussen onze gasten centraal staat.

Kortom, kom eens langs in onze BBQ belevingswereld en ervaar culinair barbecueën. U vindt bij ons alles wat barbecueën te bieden heeft en meer!    

Openingstijden en adres