Vlees voor de feestdagen

 Le Jean header

 

Ook dit jaar zorgen wij er voor dat u thuis met de feestdagen kunt genieten van het lekkerste, duurzaamste en mooiste vlees dat er te krijgen is. Le Jean is een nieuwe premium vleesstandaard dat online of via onze Shop in Shop besteld kan worden. Geen tijd om even langs de slager te gaan, dan helpen wij u ook graag.  

Hoe doen we het dit jaar?

Hieronder vindt u de bestellijst. Deze kunt u printen, invullen en afgeven in onze winkel voor 20 december. Op maandag 24 december kunt u de producten VERS bij ons ophalen tussen 11:00 en 15:00. Geen tijd om naar de winkel te komen? Scan uw bestelling in, u ontvangt een betaal verzoek en uw vlees ligt de 24e klaar om opgehaald te worden.

Eerder wat te vieren, dan hoeft u niet te wachten, Mail ons uw bestelling of geef deze af en wij regelen dat u de bestelling z.s.m. krijg. 

Download hier uw vlees bestellijst.pdf

Zoals u van ons gewend bent staan er bij ons altijd grills aan en demonstreren onze professionals graag hoe je een lekker stuk vlees klaar maakt op de BBQ. Al het lekkers wat we bereiden tijdens onze inspirerende demo's, mag u uiteraard proeven. Mocht u zin hebben zelf iets te bereiden op een van onze grills, nodigen we u uit een schort aan te trekken en samen met onze grillmasters aan de slag te gaan of boek een leuke barbecue workshop.

 

een kleine greep uit het assortiment:

  • Black Angus Graangevoerde ribeye
  • Black Angus Graangevoerde ribeye
  • Black Angus Graangevoerde Entrecote
  • Black Angus Graangevoerde Entrecote
  • Black Angus Graangevoerde Ossenhaas
  • Black Angus Graangevoerde Picanha
  • Lamsbout zonder Been
  • Lamsfrenched racks Lamsfilet
  • Hazenrug 
  • Wilde duivenfilet
  • Reebout 
  • Reefilet
  • Roodpoot Patrijs Fazant
  • heel Hertenfrenched rack
  • Hertenzadelfilet
  • Kalkoen 
  • Kalkoen
  • Eendenborstfilet canette (2)
Tomahawk le jean

Download hier uw vlees bestellijst.pdf

 

Boek snel een BBQ workshop dan leer je ook hoe je dit vlees optimaal moet bereiden op de BBQ